Terugblik Huize Lievelings 2016

Tussen kerst en oud en nieuw worden we overspoeld met jaaroverzichten op tv en radio en blikt iedereen terug op het afgelopen jaar. Ik blijf niet achter en presenteer de kortste terugblik van 2016 want het jaar van Huize Lievelings begon 23 november 2016. Huize Lievelings ging die dag officieel online. Achteraf gezien best wel een gekke tijd om te beginnen met bloggen. Sinterklaas en Kerst zorgden voor veel inspiratie.

November

Het idee en concept van Huize Lievelings was er al langer heel lang maar het duurde even voordat ik de stap durfde te zetten. 23 November ging Huize Lievelings officieel online en waren mijn budget sinterklaas cadeautjes de eerste tips die een blogpost vulde. Ook glitterjurken en kerstoutfits waren inspiratie voor een blog. November eindigde met een mijlpaal. Het einde van het tijdperk luiers. Super trots op Lina. Dag luiers!

December

Ik opende de maand december met Petit Puk, een frisse webwinkel met houten hobbelpaardjes, kids tafel en stoel sets en kids fashion items. Het tule rokje die ik bij Petit Puk shopte voor Fenna haar verjaardag was populair. Super leuk om te horen dat dit rokje gelijk besteld werd.


Mijn abonnement op Timelapp is ook één van de ontdekkingen van 2016. Ik schreef er over en vul elke maand een fotoboek met de maandelijkse fotoprints. Super makkelijk en praktisch. Het jaarboek vult zich zo bijna vanzelf. Een andere link die ik ontdekte in 2016 is de wijzeroverdebasisschool.nl
Ik heb laatst weer wat splits oefeningen geprint die Fenna kan oefenen. Een echt must read voor ouders met schoolgaande kids.
De feestmaand december stond verder vol met kerst blogs zoals; de kerst uittips, mama kerst cadeau tips en kerst tafel tips. Ik schreef een blog over het lifestyle merk 4NaturalKids die in het nieuwe jaar een schommel wandplakje toevoegen aan hun collectie. Een must have voor de baby kamer! 
De maandelijkse rubriek de Lievelings van....trapt ik zelf af en zien jullie in 2017 terug met mama's die hun lievelingsquote, webshops, mamamoment en meer met ons delen. 
Tips om je Oud & Nieuw feestje met kids nog feestelijker te vieren met oa. items uit één van mijn lievelingshops partydeco.nl vulde mijn laatste blog.

Passie 

Wat ben ik blij dat ik de stap toch heb genomen want ik vind het zo te gek om mijn passie voor kidslifestyle en mama musthaves met jullie te delen. 2017 zal ik in dezelfde stijl verder gaan met blogs vol te gekke items, persoonlijke verhalen, lievelinks en nog veel meer. 

Ik ben super blij met alle support, reacties, likes en het delen van berichtjes op social media. Thanks daarvoor. Ik proost alvast op een nieuw jaar waar ik Huize Lievelings nog meer op de kaart wil zetten. 

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top