4naturalkids
♥ puur, zacht en uniek ♥

Hoewel ik met een drie en zesjarige dochter allang uit de baby fase ben, kan ik nog steeds heel blij worden van nieuwe merken en producten voor baby's. Op Flavourites live ontdekte ik een nieuw Nederlands lifestyle merk voor baby's en kinderen: 4NaturalKids.

Arlette, de eigenaresse en babymassage docente, vertelde trots over hét pronkstuk uit haar eigen collectie; de XL Badcape. Als moeder van twee kinderen en babymassage docente merkte Arlette dat de meeste badcapes vierkant en klein zijn. Na drie, vier maanden is een baby daar uitgegroeid.

Ik beaamde dat ik zelf ook een stapel badcapes had die ik maar een korte tijd heb gebruikt.


Samen met haar moeder ging Arlette aan de slag en ontwierp een extra lange en grote bad cape, in een handige vlinderachtige vorm. De badcapes zijn met recht extra large, 90 bij 140 cm en uniek in z'n vorm. De prints op de capes zijn getekend en gemaakt door haar partner en zo is 4NaturalKids een echt familiebedrijfje. De extra grote badcapes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en dus super zacht, veilig en goed voor tere baby en kinderhuidjes.

Super praktisch en duurzaam want de XL badcape, omslagdoek, handdoek kun je gebruiken tot junior.

4NaturalKids ontwikkelde in dezelfde stijl en prints een basiscollectie; washandjes, speendoekjes, aankleedkussen hoezen, bijtringen en wagenspanners gemaakt van biologisch katoen, biologisch wol, onbewerkte hout en gerecyclede garen. Nieuwsgierig? Kijk snel bij de categorie puur badderen, knuffelen, spelen en verzorgen

De handgemaakte collectie van zacht biologisch katoen heeft unieke items. Waar dat unieke dan in zit? Er is goed over elk item nagedacht. De vorm en grootte van de badcape, de super zachte washandjes met bunny oren, de speendoek die je ook als een bib of knuffeldoek kunt gebruiken, het aankleedkussen hoes met een knuffeltje aan de hoes die je los kunt maken. 

De kleuren mintblauw, oudroze en gebroken wit brengen de zachte eenheid in de collectie en geeft elke babykamer een hipp en frisse sfeer.


Foto credits: 4Naturalkids

4NaturalKids staat niet stil en breid in januari de collectie uit met een te gek item voor aan de muur. Een duurzaam shopadres waar je, met elk item uit de shop, elke kers verse mama blij mee maakt.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top