Unieke posters en meer liefs van Tante Kaartje!

Tante Kaartje! Een ontwerpster die luisterde naar de bijnaam Tante Kaatje en voor haar dochter de mooiste kaarten en posters maakte. Een online shop kon niet uitblijven en zo was Tante Kaartje geboren. Gelukkig maar want nu kan iedereen genieten van haar ontwerpen. De lieve stijl en zoete kleuren geven de kinderkamer gelijk sfeer. Tante Kaartje heeft veel originele items in de collectie waar je nieuwbakken mama's heel blij mee maakt. 

Invulboeken

Je probeert als ouders alle bijzondere momenten vast te leggen in foto's en filmpjes maar met de invulboeken van Tante Kaartje heb je een super mooi tastbaar aandenken voor later van bijvoorbeeld, de eerste verjaardag. Een lief gastenboek waar iedereen zijn wensen en ander leuks kan invullen voor de jarige. Hoe leuk om dit later terug te lezen? Een opgroeiboek van 0 tot en met 4 jaar waar je verhalen, foto's en knutselwerkjes kunt bewaren. Of wat dacht je van een boek waar je de leukste en gekste eigenwijsheden en uitspraken kunt bewaren. Super leuk toch?


Euro 19.49


Euro 27.99

Euro 10.00

Naamposters

Een super leuk (kraam)cadeau! De naamposter geeft gelijk een persoonlijke touch aan een kinderkamer. Keuze genoeg want er zijn heel veel verschillende figuren en kleuren. Super handig dat je de houten latjes mee kunt bestellen of  plak de poster met washi tape aan de muur. Een instant kleine make over.

Naamposter, Euro 10.00

Verjaardagsposter

Happy Birthday! De verjaardagsposter van Tante Kaartje is een must have op elk kinderfeest. Hang de poster op de deur of voor het raam bijvoorbeeld. Verwelkom de gasten met deze toffe gepersonaliseerde verjaardagsposter. Je kunt de poster meerdere verjaardagen gebruiken. 
Cadeautip!


Euro 10.00

Dit is slechts een klein deel uit de zoetgekleurde lieve collectie van Tante Kaartje! Zo zijn de junior mijlpaalkaarten ook super tof en de kaarten en postercollectie is te gek. 


Je snapt 't al, een shopje die op je favorietenlijstje thuishoort en die je zeker moet volgen want Tante Kaartje heeft ideeën genoeg.

Ik ben fan!

Liefs,


Nuria ♥
Geen opmerkingen

Back to Top