Verras een kind, doneer een schoenkado van de Sint
Het is de gezelligste tijd van het jaar en ik kijk er stiekem al echt naar uit. Sinterklaas! Ik kan altijd zo genieten van die verwachtingsvolle blikken en stralende koppies bij het krijgen van een schoenkado. Het is maar moeilijk te bevatten dat een sinterklaas schoenkado niet vanzelfsprekend is voor elk kind in Nederland en dat er kinderen afhankelijk zijn van instanties zoals voedselbanken en (crisis) opvang. Hoe tof is het dat er een stichting is die ervoor wil zorgen dat zoveel mogelijk kids in de leeftijd tot 18 jaar een schoenkado krijgen.

Deze redder in nood luistert naar de naam Stichting Sintvoorieder1 

Stichting 

In 2010 startte Esther Blom en Karin van Kesteren, het duo achter dit bijzonder mooie initiatief, de Stichting met een inzameling van (nieuw en zo goed als nieuw) speelgoed. Een wervelde start met een enorme groei want in 2013 werd Sintvoorieder1 een officiële stichting en vorig jaar werden er zo'n 4000 kado's gedoneerd in de regio Haaglanden en 1500 in de regio Amsterdam/Bunschoten.
De doelstelling van Sintvoorieder1 is om nog meer te blijven groeien en zoveel mogelijk kinderen een sinterklaas kado te geven.

Help Sintervoorieder1

De stichting is een organisatie van en door vrijwilligers die belangeloos mee werken. Benieuwd hoe je zelf Sintvoorieder1 kunt helpen:

* Kom langs tijdens de inzamelingen en doneer (zo goed als) nieuw speelgoed
* Sinterklaas snoepgoed is ook van harte welkom tijdens de inzamelingen
* Laat je inpakkunsten zien tijdens de inpakdagen of help bij het selecteren van de kado's
* Organiseer zelf een (speelgoed) inzamelings actie bij je werkgever of vereniging
* Doneer je bedrijfsnaam in chocoladeletters.
* Steun de stichting financieel en doneer op NL59 RABO013530858 tnv Stichting Sintvoorieder1 te Den Haag. Hier worden nieuwe kado's van gekocht voor de leeftijdsgroep 12 tot 18 jaar.
* Kado suggesties vind je hier.
* Deel deze blog via de social media kanalen via de share button. Dank je wel !

Schoenkado doneren

De Stichting heeft voor 2017 de doelstelling gesteld om zo'n 5500 schoenkado's te verzorgen. Wauw, dat is een pakjesboot vol. Om dit doel te bereiken en heel veel kids blij te maken kun je een schoenkado (ter waarde van 15 Euro) doneren. Stuur een email naar info@sintvoorieder1.nl. Hier kun je in aangeven hoeveel schoenkado's je wilt doneren (één of meerdere). Je kunt het bedrag overmaken naar rekening NL59RABO0135308658 t.n.v. Stichting Sintvoorieder1 in Den Haag.
Voor andere mogelijkheden voor particulieren en bedrijven klik hier voor alle informatie.Ik draag de gedachte, de doelstelling en drive van deze Stichting een warm hart toe. Ik heb tijdens de kick off al een beetje sfeer kunnen proeven en hoop mijn inpakkunsten nog te laten zien en te ervaren wat er allemaal bij komt kijken tijdens de inpak en sorteeravonden/dagen.

Het top team van Sintvoorieder1 zorgt samen met vrijwilligers ervoor dat het inzamelen, sorteren, inpakken en logistiek plannen in goed banen wordt geleid.
Ik hoop dat Sintvoorieder1 de komende jaren nog meer groeit, landelijk (nog) meer bekendheid krijgt en zoveel mogelijk kinderen een mooi sinterklaas kado kan geven.

Wie weet komt er dan een dag dat Sinterklaas geen enkel huisje voorbij hoeft te gaan want de Sint is er voor iederéén.

Liefs,


Nuria ♥


Volg Sintvoorieder1 op social media voor actuele acties: instagram en facebook

Contact Sintvoorieder1:

Regio Den Haag: Pegasusstraat 7 Den Haag
Regio Bunschoten /Amsterdam: Voltaweg 32 Bunschoten Spakenburg

Geen opmerkingen

Back to Top