De Be-leef kalender van GelukjesdagEr breken drukke tijden aan, de feestdagen! Vol gezelligheid en (veel) cadeautjes krijgen. De speelgoed reclames zetten de trends en verlanglijstjes worden gemaakt. In mijn zoektocht naar inspiratie voor mijn blog en wellicht een uniek Sinterklaas of Kerst cadeau ontdekte ik: Gelukjesdag. De naam sprak me gelijk aan, maar wat is Gelukjesdag?

Gelukjesdag 

De twee dames achter dit concept zijn Wytske en Sylvia, die door een bijzondere vriendschap samen iets wilden ontwikkelen waar kinderen iets aan hebben; het creëren van mooie momentjes van aandacht. Met recht is het de dames gelukt om een tof en uniek idee om te zetten. Een be-leef kalender. Een bijzonder mooi geïllustreerde kalender vol piepkleine luikjes ( 52 stuks !), waar kids elke week een luikje open kunnen maken en dat één heel jaar lang.


Wat zit er dan achter deze luikjes? 

Een verrassing! Een kleine cadeautje, een opdrachtje of een briefje met een inspirerende tekst of verhaal. Zo is er elke week een speciaal moment en ontdekken kids op een speelse manier om zichzelf te zijn. Zo geef je kinderen een cadeau waar ze een jaar lang van kunnen genieten. Dit liefdevolle jaarcadeau is perfect om met de Sint of Kerst te geven en is ook zeker een mooi product voor op de basisschool, kinderdagverblijven of voor in de praktijk van kindercoaches.


De luikjeskalender is nu al anderhalf een groot succes en ik snap precies waarom. Kinderen herinneren zich later (vaak) niet dat grote cadeau dat ze tijdens de feestdagen kregen maar de speciale mooie momenten vol aandacht blijven (vaak) wel bij. Dit is nog maar het eerste product van Gelukjesdag. Volg deze multitalenten voor nog meer creatieve en unieke concepten.

De Gelukjesdag Be-leef kalender is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar en is te verkrijgen op de website van Gelukjesdag voor Euro 52.00 , inderdaad een euro per luikje.

Ontdek en laat je verrassen door Gelukjesdag!

Veel geluk,

Liefs,

Nuria ♥


1 opmerking

Back to Top