Bijzonder mooie fotoproducten van FotofabriekMet de feestdagen in het vooruitzicht vol familie etentjes, gezelligheid en kerstsfeer begint ook de zoektocht naar een origineel en mooi kerstcadeau. Een fotocadeau in welke vorm dan ook, is eigenlijk altijd een goed cadeau. Persoonlijk, uniek en een instant sfeermaker in huis. Fotofabriek vroeg mij een foto canvas te testen. Wat een perfecte timing want ik zocht nog een klein formaat canvas voor op de fotoplank. Via een paar klikken op de website van fotofabriek.nl ging ik via de online editor aan de slag en kon het ontwerpen beginnen. Je kunt een tekst of clipart toevoegen of met meerdere foto's een collage maken. Ik koos voor het 20 x 30 formaat, liggend en een spontane snapshot van Fenna en Lina waar de sisterlove vanaf straald.

De website van Fotofabriek is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De foto op canvas was zo besteld en binnen 3 dagen had ik m al binnen. Super snel ! De lieve koppies straalde van de foto af en de foto op canvas staat mooi te pronken op de fotoplank.


Je kunt bij Fotofabriek dus terecht voor toffe wanddecoratie zoals deze foto op canvas. Of kies hout, forex, aluminium of kurk bv. Fotofabriek is ook hét adres voor de mooiste fotoboeken . Zo is Fotofabriek de beste getest door Radar en de winaar in 2017 van de Fotoboekentest. De beste kwaliteit voor de voordeligste prijs.

De fotokwaliteit is inderdaad ontzettend mooi én je besteld de fotoproducten voor een leuke prijs. Dit formaat heb je voor Euro 14.99 in huis.
Het is met recht hét perfecte kerstcadeau. Ook voor andere feestelijkheden is een foto op canvas een super tof cadeau waar je mee verrast. En dat zijn nog maar twee van de talloze fotoproducten van Fotofabriek. Zo kun je ook nog kaarten, agenda's, kalenders en andere items personaliseren met foto's. Chocolade of een wijnkistje? Het kan allemaal.

Dit is weer zo'n adresje die je 'moet' opslaan onder je favorieten en waar je nooit de plank mis mee slaat. Leuk om te geven en te krijgen dus.

Bestel nu extra voordelig kerstcadeautjes met 40 % korting. Klik hier voor een overzicht van de actie en alle ins en outs.


Liefs,


Nuria ♥Dit artikel is tot stand gekomen via een samenwerking met www.fotofabriek.nl

Geen opmerkingen

Back to Top