Kinderfeestje
Thema confetti!

27 September 2016. Yes Fenna 6 ! en dat moest gevierd worden...een confetti feestje werd het. Ik hoor je denken. Waarom? Wat doe je jezelf aan en je huis?

Add a little confetti to each day........

Benieuwd naar de voorbereidingen, details en het feestje? Vandaag alles over dit feestje....en geloof me het werd een vrolijke gezellige boel.

♥ Het idee

Fenna wilde deze keer alleen maar meisjes op haar kinderfeestje. Ik ging voor wat inspiratie naar kidsproof.nl; dé perfecte site met een overzicht van oa thema kinderfeestjes. Mijn oog viel op de naam Out of the box events. Ik zocht iets anders dan standaard en Out of the Box sprak me gelijk aan. Te gekke thema's als X factor, Binnenste buiten achterste voren, Superhelden, Griezelfeest, Indianen en Cowboys en een Confetti feest. Ik nam contact op met Jessica de Vries van Out of the box events. Ik had natuurlijk samen met Fenna al even naar de thema's gekeken en het werd een Confetti feest. Jessica stuurde een email met alle mogelijkheden en stelde een programma samen. 
Alle kinderfeestjes van Out of the Box events zijn inclusief spelbegeleiding, decoratie, verkleedkleding, muziek en alle activiteiten.

♥ De uitnodiging

De uitnodiging bestelde ik bij kaartje2go.nl. Het werd een vrolijk kaartje met confetti erop. Makkelijk online te bestellen en te personaliseren en binnen 1 dag in huis.
De envelop in kraft kleur kocht ik bij de Hema, ook de stickers, maskingtape, stempels en confetti zijn van de Hema. Fenna stempelde de genodigde namen op de envelop en vulde de enveloppen met wat confetti om alvast in de stemming te komen. Super leuk om samen te doen!


♥ De tafel aankleding

Hoewel de decoratie en tafel aankleding inbegrepen zijn koos ik ervoor om zelf de confetti lijn van de Hema te kopen en dit maakte het confetti feest compleet. Bordjes, rietjes, bekertjes en servetten waar de confetti's van afspatten en met het folie cijfer zes boven de tafel genoten de meisjes van een heerlijke lunch.♥ De lunch

Het feestje begon met een "confetti lunch". Dat wil zeggen; de meiden konden zelf een broodje "confetti" maken. De "confetti" "waar ze uit konden kiezen waren: vruchtenhagel, bosvruchtenhagel, hagelslag en schuddenbuikjes. Natuurlijk zongen we voor de jarige en blies Fenna kaarsjes uit op de confettini 's (cakejes met smarties). Nu kon het feest echt beginnen en knalde de eerste confetti's de lucht in.

♥ Het feest programma

De leidraad van het feestje waren ballonnen in de kleuren van de regenboog die we samen door het huis en tuin hadden opgehangen. De meisjes mochten steeds een ballon lek prikken in de volgorde van de kleuren van de regenboog. In de ballon zaten verrassingsopdrachten met hier en daar een fopballon.
Het eerste kaartje was het cadeau ballonspel daarna volgde piñata, vrolijk verkleden, raar met je haar, glitter tattoo's, disco, limbo dansen, mega twister en ballonfiguur. Dit alles met veel muziek en heel veel confetti.

Het werd een vrolijk, muzikaal en gezellig festijn met veel kleur, dans, gekkigheid en vooral confetti!♥ De verjaardagsoutfit

Fenna haar outfit in regenboogkleuren en met pom poms paste perfect in het thema confetti en regenboog!

Het shirt met taartpunt in regenboogkleuren shopte ik in de sale bij Ukkus vorig jaar en de tule rok met pom poms komt van Petit puk
 
Shirt Bomba for Girls
Tule Rok Petit Puk Euro 18.95♥ Out of the Box events

Super blij met Out of the Box events en met name Jessica de Vries die niet alleen voor het materiaal zorgt ( exclusief eten en drinken ) maar ook het feestje leidt, wat mij de kans gaf leuke foto's en filmpje te maken. Het was een origineel en compleet feestje met een out of the box thema. Voor al je thema kinderfeestjes, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, verjaardagen en nog veel meer kun je Out of the Box events inhuren. Kijk op de website van Out of the Box events voor sfeerfoto's.

Benieuwd hoe het confettifeestje er uiteindelijk uitzag? Klik hier voor wat sfeerbeelden.

We vinden nog steeds hier en daar een verdwaalde confetti maar dat herinnerd ons alleen maar aan een vrolijk en gezellig knalfeest! Op naar het volgende feestje!

Wat vinden jullie van een confetti feest?

Liefs,

Nuria ♥


2 opmerkingen

  1. Ik vind dat her super leuk uit ziet! En origineel ook. Weer eens wat anders dan een binnenspeeltuin : )

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top