Vakantie! Hoe vermaak ik de kids op de achterbank?


Een stressvrije reis met kids gaat en staat met goed vermaak. Gezellige spelletjes, een verrassend cadeautje en leuke nieuwe film. Ik tip de allerleukste kids stuff voor onderweg op de achterbank of op lange stilzit momenten.


Djeco magneetspel

Deze metalen doos zit vol met 47 houten magneten waar de kinderen de koets mee kunnen versieren. De magneetjes kun je in de doos bewaren. Leuk voor op de achterbank of op terras.
Ideaal van Djeco. Euro 20,50 Djeco






Mini games van Djeco 

De kleine zoekspelletje van Djeco zijn perfect voor onderweg. Pak het spelletje in en geef ze het minispel als een cadeautje. Ook leuk voor in een restaurant of thuis. Euro 5.95



Autobingo set van 2 

Ik kreeg een leuke aanvullende tip op mijn blog Mijn tips voor een relaxte autoreis met kids. Deze duurzame autobingo variant. Ik bestelde gelijk een set van twee bij Villa Polkadot. Een super leuke webshop met veel leuke en gepersonaliseerde kids stuff. Je vult de vakjes met bijvoorbeeld smarties, rozijntjes, snoepjes, stickertjes, een briefje met een lieve tekst of bijvoorbeeld een armbandje. Dan is het tijd voor de kids om goed op te letten of ze een afbeelding voorbij zien komen. Ja! Een vliegtuig!! Dan mag het vakje open en is het een verrassing wat er in het bakje zit. Ik voorzie heel veel plezier met deze twee bingodoosjes.

Tip: let op dat de bingodoosjes gemaakt zijn van nieuwe pillendoosjes. Leg dit uit aan uw kind zodat zij niet elk pillendoosje zien als bingodoosje.



Wijzer over de basisschool

Ik schreef al eerder een blog over deze leerzame en te gekke site voor ouders met naar schoolgaande kids en zag op de blog van wijzeroverdebasisschool.nl een lijst van 31 leuke én leerzame autospelletjes voorbij komen. Van de klassiekers ik zie, ik zie...tot het plus en minspel, geheugenspelletjes en wie ziet er het eerst een gele auto? Wijzer over de basisschool maakt het je makkelijk en zetten deze 31 spelletjes in een pdf. Klik hier voor het blog en de link om de lijst uit te printen. Zo ben je voorbereid op de momenten van verveling en kies je één van de super toffe spelletjes waar ze ook nog eens wat van leren. 

Films

Een filmpje kijken is voor kids op de achterbank het ultieme vermaak. 2017 was een jaar met veel leuke films in de bioscoop. Bij bol.com is er een actie drie films voor Euro 20,00. Dit zijn zeker aanraders: Trolls, Meester Kikker, Mees Kees langs de lijn, Storks, Casper & Emma op Safari, Wiplala, Paddington en nog veel meer leuks.  



Rara wat ben ik 

Dit spel is ideaal voor op de achterbank. Zet een kaartje op je hoofd en probeer door slimme vragen te stellen er achter te komen wat of wie je bent. De reis variant is ideaal voor op de achterbank. 



Fijne zomervakantie,

Liefs,


Nuria ♥










Geen opmerkingen

Back to Top