Dé zomertip voor prinsen en prinsessen


De zomer staat voor de deur en naast heerlijk op vakantie gaan is het ook de tijd voor gezellige uitjes met de kids. Een tof pretpark of buitenspeeltuin zijn altijd leuk. Voor de echte girly girls en wannabe prinsessen en prinsen zijn de Prins(ess)endagen op Paleis het Loo dé uittip van deze zomer. Op de dinsdag en woensdag van 25 juli tot en met 16 augustus 2017 opent Paleis het Loo haar deuren voor de jonge museumbezoekers. Zo kunnen de kids oa. zich laten schminken door Souza, een kroon versieren met edelstenen en een medaille maken. En dit zijn nog maar een paar activiteiten die de kids kunnen doen. Wat dacht je van etiquette les voor echte prinsessen? Of les in pijl en boogschieten en crochet voor de stoere prinsen? De prins en prinsessendagen zijn dé kans voor de kids om zich eens echt onder te dompelen in deze koninklijke wereld.


Foto credits: Paleishetloo.nl

Ook voor de inwendige mens is gezorgd. Zo kun je heerlijk picknicken in de paleistuinen, prinsessentaartjes eten in de Balzaal of high tea-en in de Koningin Wilheminazaal.  Dit kun je van tevoren reserveren online.

Kinderen mogen verkleed komen maar hoeft natuurlijk niet.


Het kinderatelier en het speelpaleis zijn ook geopend tijdens de prinsessendagen en daar kunnen de kids zelf aan de slag of heerlijk spelen.

Een poppentheatervoorstelling en goochelaar zorgen voor een magische show en een echte rit in een koets maakt het echt af.

Volwassenen online: Euro 14,00
Prijzen 4 t/m 12 jaar Euro 7.50 inclusief toeslag voor activiteiten
Voor kinderen met een museumjaarkaart zijn er speciale prijzen.
Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.


Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top