Zomerse knutsel ideetjes


En dan is de vakantie echt begonnen en is het time to relax!
Voor de knutselaars onder de kids zijn deze zomer knutsel ideetjes een perfecte bezigheid op de iets minder zonnige dagen.

Zomerse pennenhouders 

Hoe tof zijn deze pennenhouders in zomerse stijl. Klik hier voor de uitleg en download van redtedart en ga aan de slag met deze leukerds.


Ananas vingerverf

Met drie kleuren vingerverf en de uitleg van craftymorning tover je samen een ananas op papier. Hier vind je de link.


Partyslinger watermelon

Een zomers slinger die elke tuinfeestje opleukt. Makkelijk te maken met cupcake vormpjes die je kunt verven en door de manier van vouwen ontstaat er deze zomerse party slinger. Klik hier  voor de uitleg van i heart crafty things.



Watermeloen bordje 

Een simpele knutsel met een papieren bordje. Maak een paar watermeloen bordjes en gebruik ze ter decoratie bij een barbecue of tuinfeest. Je vind meer over de watermeloen bordjes hier.




Watermeloen bowl 

Een knutsel die je ook nog praktisch kunt gebruiken. Een watermeloen schaal van papier marché. Benieuwd hoe je deze kunt maken. Klik hier voor de uitleg van handmadekidsart.



Zonnebloem 

Met papier en crepe papier kun je deze mooiste dingen maken. Je kunt hier kijken hoe je deze bloem maakt naar een idee van iheartcraftythings.




Watemeloensalade 

Dit is een salade tip die ik vaak maak bij een barbecue of lunch. Watermeloensalade. Je kun de combinatie zelf kiezen. Ik gebruik stukjes watermeloen, fetakaas, rode ui en mint maar je kunt ook olijven, tomaatjes, etc toevoegen. Op een spies is het perfect voor de kids bij de barbecue of zomers feest. 



Fijne zomer,


Liefs,


Nuria ♥




Geen opmerkingen

Back to Top