De nominaties van hét Speelgoed van het jaar 2017 zijn bekend


De nominaties voor hét speelgoed van het jaar zijn bekend. Perfecte timing, met Fenna haar verjaardag in het vooruitzicht (eind september).

 De verkiezing voor hét speelgoed van het jaar is de plek waar je in verschillende leeftijdscategorieën de tofste nieuwste speelgoed items vindt. Het overweldigende speelgoedaanbod maakt de keuze in de bomvolle speelgoedshops niet makkelijk. Een breed samengestelde jury uit de speelgoed branche, komt één keer per jaar samen en maakt de nominaties per categorie bekend. Er wordt uitgebreid gekeken naar; voor welke leeftijd is het geschikt? sluit het aan bij de interesse van deze leeftijdsgroep? hoe is de kwaliteit? en de prijs? blijft het naar een paar keer spelen nog leuk? De genomineerden voldoen aan alle voorwaarden wat www.speelgoedvanhetjaar.nl hét adres maakt waar je inspiratie en toffe cadeau tips kunt opdoen.

Stem vanaf 5 september op je favoriete speelgoed voor kids van 0 tot en met 18 plus en maak kans op mooie prijzen door te stemmen of mee te doen aan de kleurwedstrijd.

Voor de leeftijd 0 tot en met 3 jaar:

Onder andere genomineerd: Play doh Spelend Leren, Kleuren & Vormen.
Een creatief en educatief klei spel dat je samen met de kids kunt doen. Zo leren ze vormen en kleuren herkennen, sorteren en gebruiken ze de fijne motoriek. Euro 14.99
Voor de leeftijd van 4 tot en met 5 jaar:

Dé manier om kinderen aan het tekenen te krijgen en perfect om de fijne motoriek en de pen greep te oefenen. Een plastic box waar je verschillende sjablonen in een tandwiel legt en de lijntjes makkelijk overtrekt door de projectie. De kids worden gemotiveerd om zelf te tekenen en creatief te zijn. 
Dessineo, Euro 39.95 


Voor de leeftijd 6 tot en met 7 jaar:

Een hilarisch gezelschapsspel dat gaat om snelheid en herkenning. De bril die iedereen opzet in het begin wordt gedurende het spel behangen met gezichtsversieringen zoals gekke neuzen en hoeden. Leuk om het de hele familie te doen want dit spel is echt lachwekkend. Euro 19.99In deze categorie viel mijn oog ook op het spel met de sprekende robot. DOC waar het programmeren wordt geïntroduceerd. Dit spel is nog niet overal verkrijgbaar maar zal zeker op Fenna haar lijstje belanden.

Voor de leeftijd 10 tot en met 11 jaar:

Bruggen bouwen en tempels en torens verbinden is het doel van deze smart game. Mooi vorm gegeven en het perfecte spel voor ruimtelijk inzicht. Euro 22.99
Voor een compleet overzicht van de genomineerden ga je naar de website van speelgoed van het jaar en voor meer inspiratie kun je ook de voorafgaande jaren bekijken onder het  archief .

Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top