Mama Baas: herkenbare verhalen en mamaboeken


Mama! Wie is de baas? Niemand is de baas. Ikke ben de baas. Nou? 
De kleine baas dan.

Mama baas is een Belgische forum en verzamelplek voor herkenbare mama verhalen en tips van experts. Deze leuke website is opgericht door twee mama's voor mama's (to be) van kids van 0 t/m 12 jaar. Toffe artikelen en mooie verhalen van baby tot schoolkind en specifieke momlife verhalen.
Het Mama baas team heeft nog veel meer in hun mars en brengt een scala aan boeken uit voor mama's en mama's to be. Benieuwd naar deze mamaboeken? Ik deel er een aantal, lees mee:

Mama heeft alles onder controle

Of toch niet helemaal? Of eigenlijk helemaal niet. Een grappig boek met een knipoog en 99 superhandige weetjes en tips voor mama's vanaf de baby fase tot aan de kleutertijd. Een tof cadeau boek om te geven en te krijgen. 

Euro 17.99

Het grote diplomaboek

Een absolute musthave om kids positief te motiveren. Een boek vol diploma's voor mijlpalen en andere dagelijkse momenten wanneer kids dapper, stoer en heel flink zijn geweest. Inclusief diploma voor de liefste mama en coolste papa. 

Euro 14.99


Mijn kind verveelt zicht nooit 

Het boek wat je erbij kunt pakken voor inspiratieloze regenachtige zondagen of ander saaie momenten. Een boek met 150 topideetjes voor kids tussen de 3 en 10 jaar. Van stoepkrijtspelletjes tot de leukste autospelletjes of knutselideetjes. Euro 14.99


De Mama Baas Weekplanner

Een ideale weekplanner voor een overzicht wie wat wanneer doet in de week met supercoole stickers en tips hoe je een twee of drie jargie de besef van tijd uitlegt.  


Euro 14.99

Mijn schoolfoto plak invulboek 

Een herinneringsboek voor de basisschool waar je potret en klasse fotos kunt plakken maar ook veel ruimte voor notities en favorieten lijstjes. Een stijlvolle herinnering voor later.Euro 17.99

En dit is slechts een gedeelte van alle publicaties van Mama baas. Klik hier het volledige overzicht. De super toffe cadeauboeken zijn echt leuk om te geven en en krijgen. 

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top