Alvast in winterse sferen met deze kids stuff


Nog een dikke maand en dan is het volgens de meteorologen winter maar dit weekend ging de wintertijd in en maken we ons klaar voor de koude donkere dagen. Nog maar een week of drie en dan is de goedheilig man weer in ons land om vervolgens plaats te maken voor de kerstman. Gezelligheid en wie weet nog een echte winter met sneeuw en schaatspartijen. Om alvast in de stemming te komen deel ik toffe kids stuff in winterse sferen. 

Toffe winterjassen van Next

Ik shopte Fenna haar winterjas vorig jaar bij Next. Super toffe online shop uit Engeland. Dit jaar hebben ze weer mooie winterjassen in de collectie. Euro 50.00 - Euro 58.00


Euro 43.00 - Euro 50.00

Zoekboek Winter

Een zoekboek is altijd een goed idee. Een absolute favoriet hier thuis. Lekker eindeloos zoeken naar winterse plaatsjes. Verkrijgbaar in elk seizoen.


Wat een winter, Euro 12.95


Sneeuwbol lamp van Djeco

Deze sneeuwbol hoef je niet te schudden want deze leukerd is een nachtlamp die je aan kunt zetten. De glitters dwarrelen door de bol en het licht veranderd van kleur. Inclusief timer 45 minuten. Deze variant doet zijn naam eer aan want de ijsbeer maakt het een echte winterse sneeuwbol(lamp)

Sneeuwbol lamp van Djeco, Euro 39.95Posters 

Een snelle make over voor een kinderkamer is een toffe poster. Met de poster uit de collectie van Eef Lillemor gaat het zeker lukken. Deze zoete ijsbeer poster is in ieder geval een snoepje. 

Eef Lillemor poster, Euro 14.95

Melamine bord Petit Monkey

Ik heb een zwak voor melamine en heb er een paar uit de Petit Monkey collectie. Heldere kleuren en toffe illustraties. Vaatwasbesteding.  
Sweatshirts bij Zara

Zara heeft mooie sweatshirts in de collectie. Perfect voor nu of voor de koudere dagen. En deze trui met dubbele lovertjes is natuurlijk super cool. 
Sweatshirt grijs gemeleerd met dubbele lovertjes,
 Euro 17.95

Janod winter puzzel

Het is één van de mooiste merken voor puzzels en spellen Janod. De kwaliteitspuzzel van het franse merk is een winterse voelpuzzel. De huid van de dieren hebben structuur en kun je de dierenhuid voelen. Tof cadeau voor een winterse verjaardag.Nachtlampje Petit Monkey

De nachtlampjes van Petit Monkey zijn een perfect kraamcadeau. Deze polar beer is perfect wanneer je twijfelt aan de kleur of stijl. Wit is altijd goed en past altijd in een kamertje. Inclusief timer 60 minuten.


IJsbeer van Maileg

Een super lieve knuffel van linnen in mooi off white met mint van het mooie merk Maileg.IJsbeer knuffel, nu voor Euro 17.95 

Laat die winter maar komen. 

Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top