Droomdeurtjes Ontdek de magie van fantasie


Wat een schattig deurtje hoor ik je denken? maar dit is niet zomaar een deurtje. Achter dit droomdeurtje schuilt een magische wereld. Een droombos vol elfjes en draakjes die 's nachts uitvliegen en ervoor zorgen dat kinderen goed kunnen slapen, heerlijk dromen en zich veilig voelen. De elfjes en draakjes zoeken vriendschap met kindjes en laten soms een lief briefje achter met een complimentje of moedige woorden om extra dapper te zijn in lastige situaties.
Een heel bijzonder deurtje dus die de fantasie van kinderen prikkelt en het inleveringsvermogen bevordert.


De Droomdeurtjes

Ontdek de magie en kies een droomdeurtje uit. Het starterspakket bestaat uit een handgemaakt stevig houten deurtje, een sleuteltje en een brievenbusje waar de kids droompost kunnen ontvangen en versturen. Er zijn veel toffe kleurtjes, glitters en je kunt zelfs je eigen droomdeurtje samenstellen.

afmeting deurtje:h  15 cm b 12,5 cm d 2.5 cm

Hoe werkt het droomdeurtje?

* Zoek een mooi plekje uit voor je droomdeurtje, het sleuteltje en de postbus
* Lees het beginverhaal (voor) over hoe het allemaal begon
* Kinderen kunnen hun droomvriendje een naam geven
* Maak het gezellig met leuke accessoires bij je droomdeurtje
* In de brievenbus kun je post ontvangen of maak een mooie brief of tekening om te versturen
* Registreer je elfje of draakje op droomdeurtjes en je krijgt toegang tot avonturen en knutseltips uit het droombos

Accessoires

Je kunt het deurtje geheel in eigen stijl gezellig maken met heel veel leuke accessoires zoals paddenstoeltjes of een bankje en tafeltje. 


Met de goed gedaan post  kun je de kids een complimentje geven door een briefje achter te laten in de de brievenbus.


Met het droomkoffertje neem je het droomdeurtje mee als je bijvoorbeeld gaat logeren of decoreer het deurtje in het koffertje. De vriendschapskoker zal de beleving heel persoonlijk maken. Een vriendschapdocumentje met wat sterrenstof maakt de vriendschap compleet.


Nieuw!

De makers van dit toffe concept hebben nu ook specifieke themapakketen samengesteld waar je kinderen gericht kunt helpen. Vind je kind het lastig om in slaap te komen of slaapt hij of zij onrustig ? Dan zorgt het Slaap lekker pakket voor een goede en veilige nachtrust.Slaap Lekker pakket, Euro 39.99
inclusief paddenstoel nachtlampje, sterrenstof  en glow in the dark sterretjes
Een pakket wat de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind stimuleert. De goedgedaan post en de complimentje zullen zeker zorgen voor meer zelfvertrouwen. 
Goed gedaan pakket, Euro 39.99
inclusief vriendschapskoker en goed gedaanpost en welkomst set. Een speciaal pakketje voor kids die vaak logeren of op meerdere adressen wonen is het logeerpakket. Een droomkoffertje met deurtje, postbusje en welkomstpakket. Euro 44.99

Een heel speciaal deurtje..

waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan maar ook rust kunnen vinden na een drukke dag, steun in bijzondere situaties of kan het helpen bij het verwerken van alledaagse ervaringen.

Klik hier voor een uitgebreide pedagogische uitleg want het droomdeurtje wordt ook gebruikt door leerkrachten, kindercoaches en psychologen. Voor kinderen die zich niet altijd kunnen uiten is het droomdeurtje een uitkomst. Vanaf vier jaar beginnen kinderen het concept te begrijpen en kunnen zich goed inleven.

Cadeautip!

Een top cadeau om te geven  en super leuk om van Sinterklaas te vragen of voor onder de kerstboom.

Let the magic happen!

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top