3 x toffe verf en teken items voor kids


Ook een knutselsmurf thuis? Hier is verven, tekenen en knutselen een favoriete bezigheid. Ik spotte wat toffe vernieuwende verf en teken items en deel een klassieker die ik vroeger zelf ook te gek vond. 

Paint Sation Schilderset

Verven kan een enorme knoeiboel worden. Niet erg natuurlijk maar hoe ideaal wanneer je de verf bij de hand hebt, niet kan verspillen en niet kan kliederen. Kan dat echt? De verfcapsules van Goliath kun je op z'n kop houden zonder dat de verf eruit loopt. Geen verspilling of geknoei en is uitwasbaar.  Een complete set met verfcapsules, kwasten en papier die je er makkelijk bijpakt. Navulling en extra kleuren zijn verkrijgbaar.

Schilderen op nummer 

Een klassieker. Dit vond ik vroeger te gek en heb heel wat schilderijtjes geschilderd. De nummers op de bijgevoegde schilderplaten corresponderen met de verfkleuren. De gekleurde buitenlijnen en grote verfvlakken zorgen voor een nog mooier resultaat voor de jonge kunstenaars. Inclusief 15 kleuren afsluitbare potjes acrylverf op waterbasis, penseel, schilderpaneel en lijstje.Stabilo Woody 3 in 1

De Stabilo Woody is een kleurpotlood, een waskrijt en aquarelpotlood in één, waar je mee kunt kleuren op papier, karton, gladde opvlakken ( zoals ramen ), regenlaarzen en nog veel meer. De punt geeft 8 keer meer kleur af. De dikke potloden zijn makkelijk vast te houden voor jonge kids. Maak de mooiste kunstwerken met dit potlood in combinatie met water. 

Stabilo Woody 3 in 1 in verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. 18, 10 of 6 kleuren.

Set van 6 kleuren, Euro 14.99 inclusief puntenslijper

Het is dé cadeautip voor verjaardagen of Sinterklaas en Kerst. Op regenachtige zondagen en herfstige dagen creatief aan de slag met deze toffe items.

Veel plezier,


Nuria ♥

 Eerste foto: unsplash.nl

Geen opmerkingen

Back to Top