De Lievelings van....Nuria ♥

In deze nieuwe rubriek vraag ik verschillende moeders hun lievelings items en hotspots te delen. Deze lijstjes zullen je zeker inspireren.
Super leuk om deze rubriek zelf af te trappen. Als eigenaresse van Huize Lievelings is het delen van lievelings items mijn uit de hand gelopen hobby dus kom maar op.

♥ Lievelings webwinkel ( mama ) : In de rubriek lievelinks ga ik je wekelijks verblijden met bijzonder mooie webwinkels. Er is er één website een bron van inspiratie en de meest complete site vol "snoepwinkels" op alle gebieden: Flavourites.nl. Een must visit voor elke online shopper. Een absolute lievelings.♥ Lievelings webwinkel ( kids ): Ik vind het lastig om er één te kiezen. Hmm als ik er echt één moet kiezen is het psikhouvanjou.nl. Een webwinkel met zo'n ontzettend mooie selectie speelgoed en kinderkamer accessoires waar je letterlijk altijd slaagd. Persoonlijke service en altijd leuk verpakt maken dat ik vaak voor psikhouvanjou kies. Nobodinoz, Petit monkey, Djeco en Eef Lillemor zijn oa. de merken die ze verkopen. Deze moet in je favorietenlijst!

♥ Lievelings beauty product: Daar hoef ik niet lang over na te denken; mascara en in het bijzonder de 2000 calorie volume van Max Factor in de kleur black. Er is voor mij geen betere en gebruik deze al jaren dagelijks. Het geeft je een volle wimper zonder klonterig effect en blijft goed zitten.

♥ Lievelings parfum:  Ik heb sinds de middelbare school altijd gekozen voor krachtige geuren. Zo waren toen mijn favorieten Obsession, Moscino en Jean Paul Gaultier. Heftig! Nu zijn favoriet Chance van Chanel en The One van Dolce Cabanna. De gemene deler van deze geuren zijn vanille, patchoulie en amber. Handig om te weten wanneer je een nieuwe geur wil uitproberen. Zo ontdekte ik een geur die ik gebombardeerd heb tot mijn nieuwe signature geur. La vie est belle, eau de toilette van Lancôme. Hoe vaak ik niet de lach van Julia Roberts voorbij zag komen in de Lancôme reclame.
Nooit geweten dat deze geur zo goed bij me zou passen.

♥ Lievelings blog: Dat is ook heel moeilijk kiezen want ik lees veel en vind veel blogs leuk maar op dit moment is het voor mij dehuismuts.com Dat heeft alles te maken met de leuke Rachel Siwaletti, het gezicht van dit persoonlijke blog vol interieur, food en hotspot inspiratie.
Met de komst van haar dochter Pip neemt Rachel je mee in de wereld van mama zijn. Ook haar vlogs en filmpjes op het bijbehorende youtube kanaal zijn heerlijk om naar te kijken.

♥ Lievelings tv programma:  Er zijn twee totaal verschillende programma's die ik altijd (terug)kijk.
Ik vertrek, niets leuker dan te zien hoe families hun geluk gaan beproeven in het buitenland en je te verbazen over de voorbereidingen of het gebrek hiervan. Geweldige tv.
Vtwonen op SBS6 op zondagavond 19.30 kijk ik altijd later terug want dan liggen de kids net wel of niet op bed. Mijn eigen woonstijl is in de loop der jaren veranderd van landelijk met veel wit naar eigenlijk de stijl van Vtwonen. Wat strakker met wat kleur ( early dew !). We hebben zelfs de
Vt wonen letterbak XL als eye catcher op de muur meegekleurd in de kleur van de muur. Dit hebben we gezien in het programma Vtwonen. Ik vind vooral de afstyling zo goed gedaan.

♥ Lievelings kinderkleding merk: De kleding van de meisjes shop ik eigenlijk bij veel verschillende winkels. De Zara voor mooie jurkjes, shirts en sweaters. Ook vind ik de jassen daar geweldig.
Bij H&M scoor ik basics en wat leuke shirts maar ook feestelijke tule rokjes zijn bij H&M altijd favoriet. Primark heeft super pyjama's en grappige items zo is Fenna groot fan van haar two sequin way paillette shirt van een aapje. Dit zijn de gangbare winkels maar mijn lievelings zijn er weer twee. Het super zoete Bomba for girls en het vrolijke Mim-pi. Ik scoor hier vaak outfits voor verjaardagen. Zo vrolijk en feestelijk vol zoete kleuren en gezellige printjes.

♥ Lievelings event/festival: Je kunt tegenwoordig elk weekend wel naar een market, de homemade market of de swanmarket. Deze hippe lifestyle markets vol creatieve ondernemers met (vaak) handgemaakte items zijn echt een ontdekking. Mijnmijn absolute no doubt lievelings event is: Flavourites Live: 3 dagen lang, 1 x per jaar, live shoppen bij 130 webshops. Deze webshops zijn normaal te vinden op flavourites.nl
Ik heb sinds 2009 misschien 1 jaar gemist en kijk er elk jaar zo naar uit kijk. Je shopt er echt bijzonder leuke items.

♥ Lievelings mama moment van de dag: Na het bad en het voorlezen ga ik nog even naast de meisjes in bed liggen. En die één of één klets momentjes zijn zo heerlijk. Met Lina doe ik altijd de diertjes. Dat betekent dat we om de beurt een dier na doen en dan moet de ander het raden. Dat vind ze altijd zo grappig. Met Fenna zijn het verhalen van de dag en soms komen er nog hele verhalen uit die ze nog helemaal niet had verteld. Mooie waardevolle momentjes.


♥ Lievelings quote: Don't stop dreaming start doing. Deze quote zit al een hele tijd in mijn hoofd en is toch wel de reden geweest dat ik de stap heb gewaagd en Huize Lievelings een feit is. Je moet absoluut blijven dromen maar je dromen najagen en uit laten komen is het zo waard. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Het mislukt....so what!

♥ Persoonlijke lievelings: een echt lievelings interieur item waar ik super blij mee ben is de light box. De lichtbak is heel decoratief als lamp waar je met plastic letters en symbolen quotes kunt maken. Ik verander de quotes bijvoorbeeld bij de seizoenen, verjaardagen, feestdagen maar ook vind ik het leuk om de namen van bijvoorbeeld de speeldates van de kids er op te zetten. Persoonlijk en altijd leuk wanneer de visite het ontdekt. Je vind deze lightbox ook veel op kinderkamers maar voor nu vind ik het veel te leuk voor in onze woonkamer.

Welke lievelings zijn jullie favoriet?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top