7 x tips kersttafel voor kids


Ontspannen aan het kerstdiner met jonge kids is vaak een hele uitdaging. De ultieme tip is om kinderen te betrekken bij het diner. Met een mooie versierde speciale plek of eigen tafel en verrassende activiteiten onderbreek je de lange zit voor de kids en kun jij ook genieten van een heerlijk diner. Ik help je graag aan wat inspiratie en deel mijn lievelings party decoratie adres en wat te gekke activiteiten ideetjes. 

1. Tafelversiering

Partydeco.nl is hét adres voor al je feestversiering en decoratie voor elke gelegenheid. Ik shopte hier voor mijn 40ste verjaardag high tea tafeldecoratie en voor Fenna haar Frozen feestje. Dit is met recht de hipste party shop. Met de Santa and Friends collectie maak je de kids tafel extra feestelijk:Tafelconfetti, 14 gram confetti, voor een tafel van 8 personen.
Euro 3.50 
2,5 meter met 8 honeycombs
Euro 9.95


Euro 3.95

Bron foto's :partydeco.nl

2. Party Props Santa & Friends

Uit dezelfde collectie komen deze kerst party props en shop je bij partydeco. Hier kun je de kids tijdens het diner mee laten spelen en tegelijk te gekke kerst foto's maken. Ook leuk voor de kerstkaart voor volgend jaar.

Bron foto's :partydeco.nl

3. Tafelkleed

Wanneer je ruimte hebt voor een aparte tafel is het leuk om craft papier te gebruiken als tafelkleed. Geef ze opdrachten of laat de kids zelf hun gang gaan. Zorg voor kleurtjes en aan het einde van de avond is het "tafelkleed"een waar kunstwerk.

4. Placemats

De inkleur placemat is altijd een hit. Download verschillende exemplaren hier. Gegarandeerd succes!

5. I Spy game / Ik zie ik zie wat jij niet ziet

De zoekboeken zijn hier zo'n hit dat ik deze I spy games al klaar heb liggen voor de kerstdiners. Zoek en vind spelletjes zijn altijd leuk en verrassend. De gratis printable zijn een leuke activiteit tussen een gang of pauze. Je kunt ze hier en hier downloaden.Print er een paar uit en knip wat plaatjes uit die ze dan kunnen zoeken.


6. I spy Fles

Een ander leuk zoek en vind spel is de fles variant. Maak van tevoren een fles ( of een ander transparante vorm) en vul deze met ongekookte rijst en wat (kerst)items. Ik zie ik zie wat jij niet ziet en de kleur is groen....


7. Confetti crackers

Onderbreek het diner voor een feestelijke explosie met deze gekleurde confeti crackers van Meri Meri gevuld met gekleurde confetti, een plaktattoo, een grapje en papieren hoedje. Have Fun!

Toot Sweet confetti crackers, 6 stuks Euro 19.95


Bron foto's :partydeco.nl

Geniet van een heerlijk kerstdiner met de kids!

Liefs,

Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top