Kersttip: Pluk Amsterdam


Nog een dikke week en dan zitten we al aan het kerstdiner en zijn de zorgvuldig uitgezochte kerstcadeaus al opengemaakt. Voor alle mama's die nog op zoek moeten gaan naar die kerstcadeaus of voor de papa's die op weg moeten worden geholpen heb ik één naam: Pluk Amsterdam.

Pluk Amsterdam is dé healthy hotspot aan de Reestraat, één van de leukste negen straatjes van Amsterdam. Voor je eerst komende shopsessie in Amsterdam is Pluk dé plek voor een gezonde start van de dag met bv. een acai bowl *bijna te mooi om te eten*. Of onderbreek de dag hier en lunch met oa. verse salades, bowls, smoothies en huisgemaakte zoetigheden.

Nu hoor ik je denken, ik ga voorlopig niet naar Amsterdam en we hadden het toch over kerstcadeautjes? Klopt en nu ga ik je uit de brand helpen. Pluk Amsterdam is niet alleen een food hotspot maar heeft ook een mooie samengestelde (pluk) collectie lifestyle items in de winkel. Toffe items die te gek zijn om cadeau te geven en te krijgen. Pluk Amsterdam brengt een stukje geluk naar je toe en opende een webshop. Stap in de wereld die Pluk heet en neem een kijkje in de online Plukshop. Geen twijfel dat je hier originele cadeau's scoort waar je elke vrouw blij mee maakt.
Hier vast een aantal persoonlijke favorieten.Telefoonhoesjes voor je iphone, nu ook voor de Iphone 7(+), Euro 12.95
 3 notebooks (ook los verkrijgbaar Euro 4.95 per stuk) met verschillende prints.
Euro 13.50


Soap dispenser met glazen onderkant in marmer print en goud.
Perfecte combinatie.
Euro 16.95

Pluk snijplank waar je perfect hapjes op kunt serveren. 40 cm lang. Euro 24.95Verstelbaar armbandje
Pluk doneert Euro 1.00 per armbandje aan Orange Babies.
Euro 12.95


Combineer de karaf met de glazen en je hebt een perfect cadeau. 
Glas, Euro 9.50 en Glazen karaf Euro 5.95

Kerst kaarsen zijn eigenlijk te mooi om te branden. Euro 11.95

Het echte Pluk kopje koffie, klassiek cadeau. Euro 5.95 medium


Ontdek de chocolade van Pluk. Euro 4.95  Mooi verpakt en heerlijke unieke smaken.Pluk wordt dagelijks gerund door een dreamteam van meiden die staan voor geluk en genieten en dat straalt ervan af. Ik heb Pluk helaas zelf nog niet live kunnen bewonderen en ben nu alleen nog een fangirl via instagram, youtube en de online shop. Volgend jaar is mijn voornemen in ieder geval om een keer live te plukken. 

Pluk, a piece for everyone.


Liefs,

Nuria ♥


Foto credits: Pluk Amsterdam
Adres Pluk: Reestraat 19, 1016 DM Amsterdam

Geen opmerkingen

Back to Top