Huize Lievelings Online!

Don't stop dreaming, start doing!

Eindelijk heb ik mijn lievelings quote ten harte ♥ durven nemen genomen en is
Huize Lievelings vanaf vandaag online. * kan iemand in mijn arm knijpen * 

Dé lifestyleblog waar ik je wekelijks ga inspireren met mooie kinderkamer must haves, cadeau en webwinkel tips, hotspots, kids uit tips, kinderfeestjes en traktatie ideeën maar ook mama must haves op het gebied van interieur en lifestyle. Kortom een fysieke plek waar ik mijn lievelings verzamel en maar al te graag met jullie deel.


Wie, wat, waar en waarom?

Achter de digitale deuren van Huize Lievelings 'woon' ik, Nuria Flaton, een trotse meisjesmama van dochters Fenna (2010) en Lina (2013), gelukkig samenwonend met Sander, dochter van Spaanse moeder en Nederlandse vader, part time inkoper bij internationale organisatie in Den Haag en nu kan ik daar ook blogger aan toevoegen (yay). Gek op opruimen, mintgroen, mijn iphone 6s, instagram, eetdates met vriendinnen en de HEMA. Verslind ik graag mamabladen en cupcakes.Wil je nog meer van mij weten? Klik hier.

De liefde voor kids lifestyle en vooral de passie om deze te delen is ontstaan tijdens de zwangerschap van onze dochter Fenna. Het idee om er iets ook echt iets mee te doen groeide met de komst van onze dochter Lina en nu is het moment daar *hoe spannend* en opent Huize Lievelings digitaal haar deuren. 

Ik kan niet wachten om Huize Lievelings op de kaart te zetten en jullie wekelijks te inspireren met leuke artikelen, musthaves en tips.

Vast rubrieken

In de maandelijkse rubriek de lievelings van .....vraag ik verschillende moeders naar hun lievelings items, zoals oa. lievelings webshop, parfum, beauty product, event en quote.

Lievelinks zal de plek worden waar ik wekelijks mijn favoriete website/online shop voor kids & mama's deel.

Dit en nog veel meer komt er allemaal aan. Super spannend maar voel me bovenal trots en blij!

Wil je op de hoogte blijven wanneer er nieuwe blogpost online staat? Volg me dan op instagram, facebook en twitter.  

Let's start!

Veel plezier en liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top