About me

Hola , wat leuk dat je wat meer wilt weten over Huize Lievelings! 

Don't stop dreaming, start doing...

Met dit motto in mijn achterhoofd zag in november 2016 mijn eerste blog het levenslicht en kregen mijn persoonlijke favorieten voor kids en mama's een fysieke verzamelplek. 

Op mijn lifestyleblog Huize Lievelings verzamel en deel ik mijn lievelings voor kids en mama's. Ik hoop je hiermee te kunnen inspireren en te helpen bij de zoektocht naar bijvoorbeeld een origineel kraam cadeau, winkeltje of traktatie. Daarnaast deel ik graag mijn ervaringen als mama van twee dochters.

Wie ben ik?


Nuria ♥ 1975  070 ♥ dochter van een spaanse moeder en nederlandse vader ♥ gelukkig samenwonend met Sander  trotse mama van Fenna (sep'10) en Lina (mei'13)  part time inkoper bij een internationale organisatie in Den Haag ♥ blogger ♥ 

I LVE
o.a. mijn iphone, mint ,online shoppen, mamabladen, vriendinnen etentjes, netflix, hema, opruimen, vers wild boeket, koffie, make up, plan & decorate parties, me-to-we.nl, woonprogramma's, ik vertrek, rose goud, Noosa Amsterdam, stationery...


Nieuwe wereld
Na de geboorte van onze eerste dochter Fenna opende de wereld van kids lifestyle en struinde ik internet af op zoek naar hét geboortekaartje, dé luiertas en kon ik het kamertje wel op tien verschillende manieren inrichten. Er is zoveel leuks. Bij het zoeken naar items kom je al snel op blogs terecht. Wat een ontdekking. Heerlijk om te lezen en geïnspireerd te raken. Nu, als trotse mama van een zes en drie jarige dochter loopt mijn hoofd dagelijks over van inspiratie en wil ik dit heel graag delen. Er is niets maar dan ook niets leuker om mama te zijn en ook die ervaring deel ik graag met jullie.   Ik ben nog maar net de blogwereld ingestapt dus kan alle feedback, tips, ideeën en adviezen goed gebruiken. Je kunt een email sturen naar: huizelievelings@gmail.com.

Wil je op de hoogte blijven ? Volg me dan op facebook, twitter en instagram.Liefs ♥,Nuria

Geen opmerkingen

Back to Top