9 x schoen cadeautjes onder de vijf euro !


Van alle mooie gebeurtenissen in de Sinterklaas tijd is het schoen zetten mijn lievelings. De kinderen zorgen dat het paard en piet niets te kort komen en lopen druk in de weer met water, wortels en mandarijnen. Met gespannen koppies zingen ze luidkeels een paar sinterklaasliedjes. Ik zie de verlanglijstjes en tekeningen de schoen en laars in gaan, die ik er 's avonds met pijn in het hart moet uithalen en weggooien.
Laat op de avond strooi ik wat pepernoten en zet ik de schoencadeautjes klaar terwijl ik denk aan de tijd dat mijn ouders dit voor ons deden.

's Ochtends lopen ze samen voorzichtig de trap af en in het half donker hoor ik ze enthousiast roepen; Jaaa hij is geweest! Kijk mam! Wat mooi zeg ik verbaasd terwijl ik geniet van die blije bekkies. Love ♥ Sinterklaas.

Dat betekent ook op zoek naar leuke schoencadeautjes en deze vond ik bij de Hema. Als echte fangirl ben ik wekelijks in de Hema te vinden en tijdens de Sinterklaas periode natuurlijk ook. Ik selecteerde negen cadeautjes van, geloof het of niet, nog geen vijf euro!!!;

Foto credits: Hema1. Jip en Janneke koffertje. Euro 4,00 Vul dit koffertje met snoepgoed en pepernoten.
2. Houten vormenpuzzel IJsje. Euro 2,00 Voor de kleintjes.
3. Houten Tangrampuzzel. Euro 2.00 Urenlang speelplezier.
4. Inkleur kostuum piraat. Euro 4,00 Vanaf 3 jaar.  Inclusief vier kleurpotloden..
5. Kleurboek met stickers. Euro 1,00 in prinsessenthema
6. Glow in the dark Monster slinger. Euro 4,00. Zelfmaakpakket
7. Puzzel in vorm. Euro 2.00 Vrolijke puzzel
8. Borduurset roze katje. Euro 4,00 Leuker wordt het echt niet
9. Kleurboek Sint & Piet, Euro 1,00 altijd goed.

Ik had de lijst nog veel langer kunnen maken met zoveel leuks dat Hema in haar Sinterklaas collectie heeft. Shop op  www.hema.nl of neem de tijd en bekijk de collecties van de Hema in de winkel, je kijkt je ogen uit.

Tip ♥: Hema is ideaal voor alle cadeau momenten ♥ Zo kun je een leuk cadeau pakket maken voor bijvoorbeeld een 40ste verjaardag of bij het afscheid van een crèche juf, binnenkort meer daarover op de blog.

Zijn jullie ook fan van de Hema?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top