Petit Puk ♥
because little ones rock


Soms zou je willen dat je een webwinkel eerder had ontdekt. Petit Puk is zo'n pareltje die ik afgelopen september ontdekte en waar ik een tule rok voor Fenna d'r kinderfeestje kocht. 

Ik zocht een verjaardagsoutfit voor haar confetti thema feestje. Als een kind zo blij toen ik dit rokje voorbij zag komen en ik de pom poms al voorbij zag zwieren als confetti. Ik twijfelde over de maat en had over en weer contact met eigenaresse Annemarie die in het buitenland was. Ik was impressed met de snelle en persoonlijke service. Binnen twee dagen had ik het rokje in huis en heeft Fenna het officieel haar lievelings ♥ gemaakt en gaat het rokje minimaal één keer per week aan. 






Bij het openen van deze mooie webwinkel valt je oog gelijk op de houten hobbelpaardjes in zachte pastellen. Als je verder kijkt springen de bunny stoeltjes met tafel gelijk in het oog en de unieke fashion items maken de kleine collectie compleet. Een frisse webwinkel waar je echt unieke originele items shopt.

Handgemaakte hobbelpaardjes 

De hobbelpaardjes zijn een eigen ontwerp van Petit Puk die in een sociaal werkbedrijf in Nederland worden gemaakt in de kleuren powder pink, chapel (mint), berkenhout of de limited edition zwart. Je kunt er zelfs een super zachte schapenvacht bij bestellen. Dat maakt het helemaal een pronkstuk in huis en lekker zacht voor de kids. Een bijzonder en tijdloos baby/kraamcadeau die je zelfs kunt customizen door er een naamplaatje in te laten zetten. De ambachtelijk gemaakte hobbelpaardjes zijn geschikt vanaf 9 maanden tot ongeveer 3 jaar. Vanaf Euro 95.00.



Knutselhoek

De knutselhoek voor de kids in huis is hoe je het went of keert altijd een dingetje. Het moet praktisch zijn voor de kids maar ook niet misstaan in je interieur. Stop met zoeken want met de complete bunny affair set van Petit Puk ben je in één keer klaar. Functioneel en mooi vormgeven en de bunny oren maken het super fun! Mix en match de kleuren wit, poederroze en minty.
Geschikt voor de leeftijd 3 - 6 jaar. Euro 59.95 per stoel en per tafel.
Set: Tafel en twee bunny chairs Euro 155.95



Petit Fashion

Voor alle mini fashionista's en hippe boys heeft Petit Puk een mooie kleine collectie toffe kindermerken uit oa. Zweden maar ook Nederland. Coole super zachte sweaters met unicorns of regenbogen, knitted vestjes, harem broekjes en leggings met de hipste printjes en zelfs een hoodie met bunny ears. Stuk voor stuk maken deze items een outfit helemaal (af).
Ok..., dan de zwaantjes en vosjes maillot. De vraag is toch niet óf je deze koopt maar alleen welke van de twee, te leuk!











Kinderschoenen. Nog zo'n dingetje, die kunnen en zijn bijna altijd prijzig!
Petit Puk heeft super coole kwalitatief goede schoenen voor een leuke prijs. Voor de winter een suède schoentje in heel veel kleuren en voor de zomer oa. een 100 % katoen gesp schoentje ( handig! kun je dus wassen ). Ook de altijd-goed-en-tijdloze Bergstein kaplaars zit in de collectie.



Er is dus alle reden om je shophart op te halen en dit digitale adres toe te voegen aan je lievelings. ♥ 
Go,go,go...!


Wat vinden jullie van de collectie van Petit Puk? 


Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top