Timelapp: elke maand je lievelings foto's thuisgestuurd
+DIY

Soms komt er iets voorbij waarbij je denkt; waarom heb ik dit niet bedacht? Zo zag ik op instagram de app Timelapp voorbij komen. Een briljant concept. Timelapp stuurt maandelijks je tien leukste Iphone foto's thuis. Dit maandelijkse abonnement kost slechts Euro 6.00 per maand en is iedere maand opzegbaar.

Hoe makkelijk en leuk is dat! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de app te downloaden in de appstore en een account aanmaken waar je je (bank)gegevens invult. In de app selecteer je elke maand jouw tien leukste foto's uit je filmrol die door Timelapp op mooi stevig papier, met stijlvolle witrand in een mooie bewaarenvelop worden verstuurd. Timelapp heeft aan alles gedacht;

Zo kun je kiezen uit de maten vierkant (10 x 10)  of rechthoekig (10 x 13) en een extra glanslaagje.
Via instagram krijg je een reminder aan het einde van de maand of je de foto's hebt geselecteerd.
De fotoprints worden gratis verstuurd en vallen voor de 6e van de maand op de mat.
Ik was overtuigd en bestelde vorige maand mijn eerste fotoprints.

4 November vielen de fotoprints voor het eerst bij mij op de mat en ik was onder de indruk! 
Mooie kwaliteit foto's in een stevig envelopje.


Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden om je foto's op te hangen zodat je er dagelijks naar kunt kijken. Ik plakte de tien foto's mooi gegroepeerd met masking tape op de muur. Een mooie plek die in het oog springt en nu de maandelijkse hoogtepunten laat zien.
Ga voor meer styling tips en voorbeelden naar het blog van timelapp.

De fotoprints die ik deze maand koos en van plan ben elke maand te kiezen zijn mooie momenten met de kinderen. De reden daarvoor wordt duidelijk in de do it your self tip:

DIY Fotoboek met timelapp foto's 

Ik was op zoek naar een alternatief voor de albelli of hema fotoboeken die ik twee jaarlijkse maakten van de kinderen. Na vier jaar is deze traditie helaas gestrand. Ik wilde nu één jaarboek van de meisjes maken maar zag door de duizenden foto's het overzicht niet meer. Hoe leuk om de timelapp foto's old school in te plakken na elke maand. Na een jaar van maandelijks foto's plakken heb je een mooi foto jaarboek. 

Ik gebruikte hiervoor de timelapp foto's en kocht bij de Hema een fotoscrapboek, maskingtape en stempelset. Simpel en makkelijk en een herinnering voor het leven ♥. 

Ik kijk nu alweer uit naar de volgende maand. Wat vinden jullie van deze fotorprint app?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top