Sinterklaas Cadeau
inspiratie

Ik schrijf dit blog met in mijn ooghoek een stapel cadeau's waar je U tegen zegt. Pakjesavond was met recht een heerlijk avondje met mooie cadeau's en veel lekkers. Met nog meer feestelijkheden in het vooruitzicht deel ik ter inspiratie een aantal cadeau's die de meisjes kregen van Sinterklaas.

Schooltje Spelen

Nu Fenna in groep 3 is begonnen speelt ze vaak schooltje met vriendinnetjes. Schooltje spelen maan roos vis is een doos vol materiaal die 100% bij de taal-les methode van school aansluit. De doos ontvouwt zich tot lessenaar met een juffen/meester en leerling kant. De white boards en uitwisbare stiften zijn makkelijk in gebruik en zorgen voor eindeloos speelplezier.
De werkboekjes ( kern 1 t/m 6), stickers, diploma, oefenkaarten en schoolbel maken het compleet en maakt schooltje spelen nog echter en leerzaam. Euro 24.95


De Wereld van de Gorgels

Sinterklaas geeft elk jaar een boek cadeau en hoefde dit jaar niet lang te zoeken. De Gorgels is hier absoluut favoriet en niet alleen bij de kids. Ik hoor Fenna weleens zeggen; nee pap, mama leest dit boek voor anders weet ze niet hoe het afloopt. En ze had gelijk ik vond het veel te leuk om voor te lezen en was ook benieuw hoe het afliep. Fenna sprong een gat in de lucht toen ze het boek De wereld van de Gorgels voorbij zag komen. Het tweede boek van Jochem Meijer vertelt het verhaal hoe Gorgels leven en hoe Bobba waakgorgel werd .Voor wie de Gorgels niet kent. Gorgels zijn wezentjes die kinderen s'nachts beschermen tegen oa. brutelaars. 
Een echte  must read voor kids en hun ouders
Voorlezen voor 5 + , vanaf 7 jaar zelf lezen. Eur 14.99
Ga op ontdekkingstocht op www.degorgels.nlSoort Kapla

Ik heb al vaker met Kapla in m'n handen gestaan. De magie van simpele houten plankjes. Sinterklaas kocht de Hema variant in een handige opbergemmer vol blank houten en gekleurde plankjes. Constructief speelgoed met creatief en duurzaam materiaal. Samen een bouwwerk maken door plankjes te stapelen.
Euro 12,00. Hema niet online verkrijgbaar


Stiften en kleurpotloden

Dit cadeau gaat denk ik het vaakst gebruikt worden. Helemaal met de dagelijkse kleur en verfsessies die de meisjes houden. Sinterklaas investeerde in goede stiften en kleurpotloden. Van het Franse merk Djeco kregen ze 10 dubbele viltstiften met een dunne punt voor de details en een penseelpunt voor grote vlakken. De 12 kleurpotloden van Djeco geven een aquareleffect wanneer je er met een beetje water en een penseel overheen gaat. Praktisch en creatief cadeau.
Stiften Euro 11.95 en Kleurpotloden Euro 7.95
Turbo grote kleurplaat

Hoe leuk is deze te gekke grote kleurplaat om samen in te kleuren. Hang 'm aan de muur of leg 'm op de grond want met 150cm bij 92 cm is het met recht een grote kleurplaat.
Ik kocht de winter variant op Flavourites Live. Sint, Piet en de Kerstman zijn terug te vinden en nog meer mooie winterse taferelen en figuren.
Ook verkrijgbaar in Water, Stad, Jungle, Museum, Rijksmusem, Nederland, Frankrijk, Spanje, Italie, Amerika en Japan

Cadeautip: Dit is altijd een goed cadeau. Vanaf 3 jaar.

Merk: Makii Euro 9,95 inclusief 4 uitnodigingskaarten en avonturenboekje.
www.makii.nlPyjama's

De sint hield de traditie in ere en gaf de meisjes twee mooie pyjama's. Deze vrolijke feest confetti pyjama's uit de 90 jaar Hema collectie gingen dezelfde avond nog aan en volgens de meisjes sliepen ze extra lekker. Het katoenen stretch stofje voelt lekker aan en het naar bed gaan is met deze vrolijkerds een feestje.
Hema, Euro 12,00 niet online verkrijgbaar en beperkt in de Hema winkels

Ik hoop dat je (kerst) cadeau inspiratie hebt opgedaan.
Laat een reactie achter onder dit blog.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top