Glow in the dark kinderfeestje


Na een tof verjaardagsfeest en trakteren op school stond deze week Fenna haar kinderfeestje gepland. Ik had graag uitgepakt met een tof kinderfeestje thuis zoals ik eerder beschreef in de blogs over Super leuke kinderfeestjes en de feestje van Kaat, maar Fenna wilde heel graag een feestje buitenshuis. Voor de zomervakantie ging ik op zoek en zag op de site kidsproof.nl de coolste Glow in the Dark feestjes voorbij komen. Wat een tof idee!


Makeover & kids is dé partyplanner voor feestjes en evenementen. Exclusieve en unieke kinderfeestjes op locatie en thuis, kindvriendelijke zaalverhuur en muurschilderingen voor kinderkamers.

Ik stond versteld van de uitgebreide complete party pakketten met oa. spelletjes, schmink, tattoo's, kinderdisco, limonade fontein, muziek en fotoshoot. De verschillende pakketten zijn er vanaf Euro 12.50 per kind ( plus extra Euro 45.00 ) en kun je met extra's uitbreiden in verschillende thema's.

Voorbeeld pakketen: Glow Party Pakket, Beauty & Make up party, Sieraden feestje, Disney Glitter feestje en themafeestjes met enorm veel voorbeeld thema's maar echt elk ander thema is mogelijk.

Extra's:

* Glow in the dark cupcakes
* Pannenkoeken, poffertjes en broodjes
* Glow in the dark taart
* Goodiebags
* Party disco brillen
* en nog veel, veel meer.

Samen met Fenna kozen we het Disney Glitter party pakket met een feesttafel en versiering, lichtgevende diadeems en brillen, glow schmink, lekkernijen en limonade, fotoshoot en disney workshop met glitter en toverzand.Programma 

Afgelopen woensdag was het zover en stapte we na een gezellige lunch thuis vol enthousiasme de feestlocatie binnen en vielen letterlijk de monden open. Een zoetgekleurde wereld van neon en fluor. Een glow in the dark walhalla van ballonnen en beschilderde muren waar in het midden van de locatie een feestelijke tafel vol lekkers pronkte. De stoelen nodigde uit om te gaan zitten en onder het genot van een cakeje en zelf getapte limo van de fontein pakte Fenna haar cadeau's uit. Hieperderpiep Hoera! Tijd voor een dansje!

Dansjes 

De stop dans, de vloer is lava en limbo dansen op hippe top 40 muziek vonden de kids te gek en ook Kinderen voor Kinderen dansjes in Glow in de dark effect is natuurlijk super cool. Helemaal wanneer er ook nog glow in the dark schmink, lippenstift en glitter haarspray is. Zo was iedereen klaar voor de fotoshoot. Dit alles onder enthousiaste en professionele begeleiding van Makeover & Kids. Complimenten voor eigenaresse Medina die meteen alle namen uit haar hoofd kende en het feestje uitstekend leidde.

Disney Glitter & toverzand

De knutsel activiteit waar het feestje mee eindigde was de Disney glitter en toverzand tekening. De kids konden zelf of met hulp van Medina aan de slag en kregen de glitter tekeningen ingepakt mee samen met de led bril en diadeem/kroontje

Met de reacties: "Ik wil hier wel wonen" of "Best feest ever" en de lach op Fenna haar gezicht, kan ik wel concluderen dat het een geslaagd en echt top feestje was.

Glow in the dark feestjes zijn inderdaad super cool en echt iets wat kids tof vinden.

Voor alle ins en outs, check de site van Makeover & kids. Er is veel talloze mogelijkheden.
Makeove & kids party locatie is in Den Haag (Ypenburg ) maar landelijk reserveren voor een feestje op locatie is mogelijk.

Om de sfeer te proeven, een filmpje met wat sfeerbeelden:
Kende jij de Glow in the dark feestjes al?


Liefs,

Nuria ♥

1 opmerking

  1. Bestaat dit nog? Want ik kom nu op fancy site . Zo jammer als dit er niet meer is

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top