Super leuke kinderfeestjesKinderfeestjes thuis organiseren? Voor sommige ouders een feest. Voor sommige gaan de handen in het haar. Hoe organiseer ik nu een kinderfeestje?  En hoe hou ik het een beetje betaalbaar? Knutselen? Ik ben totaal niet creatief?

Zo ontstond het idee om betaalbare, kant en klare en feestelijke knutsel pakketten aan te bieden. Zo werd het voor alle ouders mogelijk om super leuke feestjes thuis te organiseren. Annelies startte superleukefeestjes.nl . De vrolijke webwinkel vol feestelijke  thema pakketten, knutselpakketten en uitdeelcadeautjes waar je thuis zelf mee aan de slag kunt. De feestelijke webwinkel doet zijn naam eer aan en is Super leuk!

Feest thema pakket

Van een girly prinsessen feestje tot een zomers cocktail feestje, van een topkok partijtje tot een piraten festijn. Het thema pakket is zo compleet dat je gegarandeerd 2 tot 2,5 uur uit de voeten kan met spelletjes, opdrachten, kleurplaten, knutsels, en nog veel meer. De pakketten zijn geschikt voor maximaal 10 kindjes. Bestel het pakket op tijd en stuur de bijgevoegde uitnodigingen. Zo komen de kids al lekker in de stemming.

Elk thema heeft zijn eigen programma en wordt duidelijk beschreven. Hilarische spelletjes, knutsel activiteiten die je in instructie video's van te voren kunt bekijken, diploma's en kleurplaten.


Een cocktailfeestje inclusief 5 vrolijke spellen, hawaii outfit en knutselactiviteit. Natuurlijk gaan jullie cocktails maken en eindigt het feestje met de cocktaildans. Of feest nog lekker verder en organiseer een eigen kinderdisco. Euro 29.95


Een topkok feestje is gegarandeerd feest en heerlijke cakejes die jullie kunnen bakken. Knutsel samen met je vriendjes en vriendinnetjes een koksmuts in elkaar. Klik hier voor uitgebreide beschrijving van dit pakket. Euro 29.95 


Een stoer feestje met het thema pakket piraat. Heel compleet pakket waar de kids op zoek gaan naar een schat. Euro 29.95


Een prinsessenparty waar de meisjes een kroon knutselen en een echt prinsessen diploma kunnen behalen. Euro 29.95

Vanaf Euro 11,50 kun je voordelig een knutsel activiteit kopen, klik hier voor alle feestelijke voordeelpakketten.

Even geen feestje in het vooruitzicht, download dan de gratis handige en praktische printables zoals aftelkalenders, sint masker, vader en Moederdag DIY's en super leuk kleurplaten.

Super leuke feestjes gegarandeerd met superleukefeestjes.nl, go check it out.

Veel plezier alvast.

Liefs,

Nuria ♥2 opmerkingen

  1. Leuk! Ik zag dit ook voorbij komen op instagram bij je. Organiseren van feestjes is altijd wel een ding, maar dit maakt het wel heel leuk en wat makkelijker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker, ik heb de knutselpakketjes uitgeprobeerd. Super leuk en makkelijk! Echte aanrader!

      Verwijderen

Back to Top