Online shoppen bij Little Miss Pineapple


Wat is instagram toch een fijne inspiratiebron voor toffe webwinkels. Ik klikte op de account van Little Miss Pineapple. Een toffe webshop bomvol styling musthaves van mooie merken, party goodies en stationary stuff. De uitgebreide collectie nodigt uit voor een serieuze shopsessie. Zo shop je mooie woonaccessoires voer een frisse look in huis of geef de kinderkamer een make over met het hippe kids spul. Een (kinder)feestje gepland staan? Je shopt hier ook de complete styling van de uitnodiging tot  de feesttafel in verschillende thema's. Een leuk cadeau shop je hier ook met gemak die je dan feestelijk kan inpakken met tof inpakpapier, lint, stickers en washi tape. Een mooie kaart uit de stationary collectie maakt het af.

Styling

De passie voor styling en interieur straalt ervan af. De styling foto's bij de items zijn een inspiratie. Je kunt er ideeën op doen hoe je accessoires kunt stylen. De uitgebreide omschrijvingen en de tips hoe je items kunt combineren zijn een echte aanvulling. Kom je er toch niet helemaal uit? De twee eigenaresses helpen je graag verder me styling en interieur adviezen voor de kinderkamer. Wil je al het leuks in het echt zien? Dan heb je geluk want de stenen winkel van de little misses opent 2 september, Nieuwhuisstraat 3 in Heerlen.

Ik kan me zo voorstellen dat je benieuwd bent naar al het leuks en voordat je zelf gaat neuzen, maakte ik al een selectie met leuke goodies die je zeker niet mag missen. Kijk je mee?


De nachtlampjes van a little lovely company blijven een hot item en ik ben zelf helemaal weg van het neon hart. Klik hier voor alle lampen.


Mooie posters maken een kinderkamer helemaal af. Klik hier voor een overzicht van alle stijlen.
Toffe tassen waar je mee gezien wil worden. Voor het shoppen klik je hier.Een origineel item in de kinderkamer. Punnikwoorden. Ook mogelijk met eigen naam.Een naturelle look met mooie kussen en accessoires. Je shopt het allemaal en hier.


Uniek kids spul vol kleur en pastels maken de outfit net af. Thema Cactus! Origineel thema en super hip!

En dit is nog maar een kleine selectie uit heel veel leuks.

Voor nog meer interieur tips, DIY's en andere leuke projectjes, kijk dan eens op de blog van Little Miss Pineapple.

Wat een fijne ontdekking is het complete shopje Little Miss Pineapple.
Shopze want dat gaat zeker lukken.

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top