Originele kinderfeestjes thuis van Kaat


Na een knallend confetti feest van Out of the Box events vorig jaar vind Fenna het leuk om haar kinderfeestje dit jaar op locatie te geven. Stiekem vind ik de kinderfeestjes thuis echt een feest. Een leuke creatieve activiteit zoals de betaalbare creatieve pakketten van Superleukefeestjes.nl waar ik eerder een blog over schreef of lekker uitpakken met een thema en aankleding. In mijn zoektocht naar de leukste kids stuff spotte ik een website met de origineelste feestpakketten en draaiboeken voor de leukste kinderfeestjes thuis: van Kaat.

Draaiboek van Kaat

Dit is dé oplossing voor ouders die het super leuk vinden om een kinderfeestje thuis te organiseren maar al stress krijgen bij de gedachte om het feestje invulling te geven en met name dit qua tijd goed in te delen. Het draaiboek van Kaat begint met een uitgebreide beschrijving van de voorbereidingen en is tot in detail uitgeschreven. Het volledige feestprogramma is overzichtelijk ingepland, wat een enorme rust en basis geeft. Elke spelactiviteit is beschreven en ook de boodschappenlijst en tips voor uitnodigingen, decoratie en snacks/lunch ontbreken niet.
Het volledige draaiboek bestel je in het thema van je keuze voor Euro 17.50 en ontvang je 12 uur na betaling digitaal.

Feestpakketten

Kaat maakt het je nog makkelijkker en zorgt ervoor dat je echt (bijna) niets zelf in huis hoeft te halen. De feestelijke thema pakketten zijn compleet en bevatten alle benodigdheden voor de activiteiten in het draaiboek. De inhoud van de feestpakketten zijn afhankelijk van het thema. Om je een idee te geven wat er zoal in een feestpakket zit: alle benodigdheden voor het cadeauspel, vragenlijst voor de quiz, benodigdheden voor de activiteiten en spelletjes en zelfs een link naar een bijbehorende playlist op spotify. 

Feestpakket voor 8 kinderen  Tussen Euro 48.00 - Euro 55.00
Meerprijs per kind Euro 5.00
Benieuwd naar de originele thema's van Kaat?

Wat dacht je van een parfumfeestje? 

Super leuk voor meiden vanaf 8 jaar, waar ze niet alleen zelf echt parfum gaan maken maar ook de verpakking en wikkel voor de parfumfles ontwerpen. Een geurspel en speurtocht zit ook in het pakket. Een echt meidenfeestje waar de girls met een eigen parfum naar huis.
Euro 17.50 draaiboek
Euro 54.50 feestpakket voor 8 kinderen
Euro 5.00 meerprijs per kind


Nog een origineel thema: Professor feestje!

Een tof feestje voor kids vanaf 7 jaar waar ze gehuld in witte lab jas op onderzoek uitgaan. Hoe cool is dat! Samen experimenteren en proefjes doen zoals water op zijn kop, klei maken en een cola fontein. Een perfect feestje voor jongens én meisjes die graag van alles ontdekken.
Euro 17.50 draaiboek
Euro 54.50 feestpakket voor 8 kinderen
Euro 5.00 meerprijs per kind

Legofeestje

Voor de echte legofans een eigen feestje waar leuke lego spellen en wedstrijdjes op het programma staan. Of wat dacht je van een lego doolhof maken en je eigen lego poppetje ontwerpen. Dit is slechts nog maar een greep uit de toffe activiteiten. 

Euro 17.50 draaiboek
Euro 54.50 feestpakket voor 8 kinderen
Euro 5.00 meerprijs per kind


Japans feestje

Een special feestje geheel in Japanse stijl waar je natuurlijk je eigen (snoep) sushi gaat maken maar ook een ninja hoofdband of gelukspoppetje. Quizzen en een cadeauspel in stijl onder het genot van een kopje japanse thee.

Euro 17.50 draaiboek
Euro 55.00 feestpakket voor 8 kinderen
Euro 5.00 meerprijs per kindEn dit waren  slechts een paar voorbeelden uit het bijzonder originele aanbod van Kaat. Zo kun je ook nog gaan voor een stoer robotfeestje, of een dromerig elfen en feeënfeestje, maak je een aflevering van de CupCakeCup, of waan je in de regenboogwereld met een Unicornfeestje en reis je de wereld rond of ga je voor de spionnentraining?

Heb je zelf nog een briljant idee of zoek je hulp bij een feestje? Kaat zorgt voor een feestje op maat en gaat voor jou speciaal aan de slag.

Ik heb niets teveel gezegd toch? Eigenaresse Kaatje maakte van haar hobby haar beroep en zorgt met haar gedetailleerde draaiboeken en uitgebreide feestpakketten voor een stressvrij en compleet kinderfeestje thuis waar de kids nog lang over zullen napraten.

Hiep Hiep Hoera!

Van Kaat, voor een onvergetelijk en uniek kinderfeestje thuis !


Liefs,

Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top