De tofste kindersieraden van ByMelo


Less is more gaat vaak niet op voor kids. Juist lekker uitbundig, veel kleur en opvallend. Webwinkel ByMelo weet precies wat kids tof vinden en combineert zoete kleurtjes met stoere dieren en heeft een toffe collectie kinderaccessoires en sieraden. Uniek handgemaakte sieraden voor kids met een attitude. Tijdens een digitaal shoprondje bij ByMelo kwam ik zoveel leuks tegen. 

Verjaardagsketting

Er is er één jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben jij !
De toffe verjaardagsketting van ByMelo zorgt er helemaal voor dat iedereen ziet dat je jarig bent en in het bijzonder hoeveel jaar precies.
De hippe kralenkettingen in toffe kleurtjes zijn handgemaakt  met pom poms, kwastjes en bedeltjes en natuurlijk het cijfer die de feestelijke outfit helemaal (af) maakt.

Lengte verjaardagsketting 33-34 cm zonder cijfer
Levertijd 5 tot 7 dagen
Cijfer en kleur combinatie op aanvraag
Shop deze leukerds hier Euro 14.95

Tip:

* maak een leuke foto met de ketting en gebruik de foto voor de verjaardagsuitnodiging of kinderfeestje.
* ook leuk ter decoratie wanneer je de ketting na de verjaardag in de kamer aan een haakje of knop hangt.
*de verjaardagsketting ipv de feesthoed. Ook leuk voor op het kinderdagverblijf.
* een perfect doorgeef cadeau voor jarige neefjes, nichtjes en vriendjes.

Unicorn ketting


Het is een hype én een must have voor de echte girly girls, de unicorn. Bij ByMelo shop je het perfecte cadeautje voor de unicorn fans. Een te gekke kralenketting in mierzoete kleurtjes met een sierlijke unicorn.

Shop de unicorn ketting hier. Euro 14.95
Ivm de grootte vanaf vier jaar

Dieren ketting


En is een unicorn iets teveel cupcakes en regenbogen, dan zijn de stoere dierenkettingen helemaal hip. Het is dan enkel een kwestie van kiezen. Ga je voor Zizi Zebra, Philoe Poes of Lara Leeuw?

De Zoo ketting is in lengte verstelbaar, Euro 11.95
Shop de ketting hier.

Nog veel meer

Bij de hipste sieraden horen de tofste accesssoires. Deze items maken de outfit helemaal af. De unieke collectie tasjes en de leuke kniekousen maken ByMelo tot een must visit voor hippe meisjes.

Lotte en Esmee zijn de trotse eigenaren van dit mooie webwinkeltje vol kidsspul. Voor de kids met een attitude zijn ze altijd op zoek naar toffe items en zo blijft de collectie altijd vernieuwend. Er zit niets anders op dan te klikken en te kiezen tussen de vrolijke gekleurde items. Volg ByMelo op instagram en facebook om niets te missen.

Veel shopplezier,

Liefs,

Nuria ♥

1 opmerking

  1. Leuke fleurige kralenkettingen voor dochtertje en voor mama een leuke elegante gouden ketting :)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top