Flessenpost met persoonlijke boodschap van Birambi

Hoewel het misschien niet meer van deze tijd is vind ik een kaartje krijgen altijd leuk. Zo kreeg ik laatst een beterschapskaart van een vriendin toen ik ziek was. Zo lief! Echte post verrast en geeft je een speciaal gevoel. Ik nam me gelijk voor om dit zelf ook vaker te doen. Een persoonlijke boodschap of spontane verrassing versturen via de post kan natuurlijk met een mooie kaart maar met het toffe concept van Birambi verstuur je echt iets speciaals. A message in a bottle. Ja je leest het goed. Ouderwetse flessenpost? maar dan in een modern jasje.

Birambi is het concept van Elbrig en Nikkie, twee jonge meiden uit Utrecht die vol passie flessenpost weer op de kaart zetten. De meiden kwamen op het idee om reageerbuisjes te gebruiken en die inhoudelijk op verschillende manieren invulling te geven met een persoonlijk briefje voor de ontvanger. Een klein cadeau maar groot gebaar in het kader van echte post is veel leuker.

Kleine cadeau's

Bij de collectie Little gifts hebben de reageerbuisjes een toepasselijke vulling die samen met de toepasselijk quote op het label de ontvanger verrassen, feliciteren of een dossis happiness geven.
Voor wat positiviteit stuur je bijvoorbeeld confetti: Celebrate the little things, een portie geluk met de Lucky Dolls of bij de geboorte roze of blauw witte muisjes: WooWoo a Mini You!!  Er zijn nog veel meer leuke vullingen. Vanaf Euro 3.00 verras je iemand met een persoonlijk cadeautje.


Zeg het met woorden

Actions speak louder than words zeggen ze. Je kunt de twee natuurlijk ook combineren moeten de meiden van Birambi gedacht hebben. In samenwerking met Weddingpress zijn de reageerbuisjes gevuld met een woord van hout. Een rake quote, boodschap of vraag waar je iemand mee kunt verrassen, feliciteren, een hart onder de riem steken en tot tranen toe kunt ontroeren. Euro 7.50


Printables

Voor echt cityhoppers of globetrotters zijn de A5 posters van een stad/wijk of land te gek. Bij de bestelling geef je de keuze van de stad of land door en Birambi ontwerpt de mini poster die het buisje vult. Een tof verjaardagscadeau via de post. Een briljant mooi en eigen ontwerp van Birambi.

150 gr gerecycled papier
Prijs Euro 6.00 - Euro 8.00Sieraden

De reageerbuisjes zijn natuurlijk ook perfect om te vullen met fijne sieraden. Kleine kettinkjes, fijne armbandjes en oorbellen in goud en zilver. Een verrassend mooi cadeau via de post. 
Euro 12.50 - Euro 15.00

De complete collectie van Birambi bestel je online of  bij deze verkooppunten.
Een adresje om te onthouden en absolute budget cadeau tip met persoonlijke boodschap.


Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top