Cadeautips voor een zevende verjaardag * Meisje *Time flies! Fenna wordt alweer zeven jaar en voor haar verjaardagslijstje hebben we samen naar tof nieuw speelgoed gekeken en via lijstje.nl hadden we zo wat cadeau suggesties bij elkaar. Een grote inspiratiebron van goed, verantwoord en nieuw speelgoed zijn de genomineerden voor speelgoed van het jaar. In een eerder blog schreef ik  over deze toffe verkiezing.

Ledr A6 Lightbox mini Een perfect item voor op Fenna haar nieuwe bureau. Ze kan zelf aan de slag met letters en leuke quotes en zinnen verzinnen. Ik ben benieuwd wat er allemaal op deze lightbox komt te staan.

A6 mini story Light Box van Ledr 
Inclusief 80 letters en symbolen
Euro 15.95

Donut SpaarpotSparen wordt een feestje met deze mierzoete donut spaarpot. Een eyecatcher op haar nieuwe bureau.

Spaarpot van het merk A lovely little company
Euro 14.95 


Vtech FlixGenomineerd voor speelgoed van het jaar de Vtech Kidizoom Flix. Een robotcamera en high tech vriendje die je door de flexibele driepoot overal vastmaakt. Hij maakt foto's, filmpjes en herkent je gezicht wanneer je tegen Flix praat. Met grappige geluidjes praat Flix terug. Er zijn talloze mogelijkheden en een aantal spelletjes die je met dit buitenaardse vriendje kunt spelen.

Shop dit toffe nieuwe item van Vtech hier Euro 64.95

Schilderen op nummerDit was echt een favoriet van mij vroeger. Een heel secuur werkje en goed voor de fijne motoriek. Met gekleurde buitenlijnen zijn de kleuren en afbeelding sneller te herkennen. Gegarandeerd een mooi resultaat waar ze trots op kunnen zijn.

Ravensburger, Schilderen op nummer  inclusief afsluitbare acrylverf, een voorbeeldblad, een schilderspaneel en een lijstje.
Euro 7.99 


Hut van groep 4

Een leesboek voor lezers in groep 4 AVI - M4 die ook nog eens gaat over groep 4. Herkenbare verhalen van Koen en Lot. 


Build a bot Konijn

Nog een nominatie voor speelgoed van het jaar  2017 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar. Bouw je eigen robot dier door 20 bouwstukken in elkaar te klikken inclusief motortje. Voer het Konijn de wortel en je zult zien dat het konijn erachter aan loopt. Leuk en leerzaam.

Robotdier Konijn Euro 29.99Glow in de dark puzzel

100 stukjes puzzel met magische eenhoorns. Is de puzzel af? Doe de gordijnen dicht en het licht uit en de contouren geven licht: Glow in the dark. Super cool. Euro 15.95

Liefs,

Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top