Boekenlijst voor de vakantie!


De maand juni is aangebroken dat betekent dat de vakantie periode nu echt in zicht is en ben ik hier en daar alvast wat aan het neuzen voor de vakantie. Ik ben een lezer maar ook een late slaper en daardoor komt het lezen er niet van. Op vakantie verslindt ik boeken en tijdschriften. Heerlijk !
Ik heb al even gekeken wat de bestsellers zijn en wat er waarschijnlijk mee gaat op vakantie.

Thrillers

Ik hou van thriller films maar ook in boeken hou ik van spanning en intriges. Er gaan zowiezo twee thrillers mee. Misschien wel deze:
Wanneer haar zoon tijdens zijn vakantie verdwijnt gaat Liza op onderzoek uit. Haar zoektocht leidt naar het Griekse eiland Kefalonia....Daar ontmoet ze een oudere man die misschien wel meer weet over haar zoon. 
Het Paradijs, Suzanne Vermeer. Euro 15,00
De bestseller auteur van Meisje in de trein is terug met een verslavende thriller. Alleenstaande moeder Nel wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek in de rivier. De donkere wateren veroorzaken een golf van onrust....
In het water, Paula Hawkins Euro 19,99
Een ijzigwekkend debuut van Daniel Cole. Een lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze lappenpop gecreëerd. In de stijl van de blockbuster Se7en.
Ragdoll, Daniel Cole, Euro 19.99
Hij is knap en rijk en zij charmant en elegant. Jack en Grace zijn altijd samen maar waarom neemt ze nooit de telefoon op en die tralies voor hun slaapkamerraam?. Een sensatie en topthriller.

Psychologie


Heb de moed om niet perfect te willen zijn. Wat betekent het om je kwetsbaar op te stellen? Het is moeilijk maar nog moeilijker om het niet te doen. Kwetsbaarheid kan de basis van alle mooie dingen in het leven zijn zoals liefde en vertrouwen. 
De kracht van kwetsbaarheid, Brené Brown Euro 19.95
Een opgeruimd hoofd in een overvolle wereld. Een levensveranderd boek dat evalueert wat je aan het doen bent, waarom je het doet en op welke manier.
Nooit meer te druk, Tony Crabbe, Euro 18.99

Een New York Times bestseller van blogger Mark Manson die vol humor, grappen en ondersteund door wetenschappelijk onderzoek je leert met je tekortkomingen en tegenslagen om te gaan. Stop met altijd maar positief zijn. Zie de pijnlijke waarheid onder ogen. 

BloggenVoor beginnende bloggers een ideaal boek vol tips en inspiratie van Kelly Deriemaeker. Leuk om wat inspiratie op te doen in de stralende zon.
Blogboek, Kelly Deriemaeker, Euro 24.99


Ik schreef eerder over de leukste mamaboeken. Klik hier om deze blog te lezen. Perfecte boeken voor in je koffer.

Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top