De tien leukste mamaboeken



In de tien leukste deze week boeken over en voor mama. Met moederdag in het vooruitzicht een top tien vol cadeau tips.

Lieve Mama

Het invulboek is echt een uniek en bijzonder persoonlijk cadeau. Beantwoord de vragen en het maken van opdrachten geef je je moeder een blijvend mooi cadeau. Euro 12,50 Shop het boek hier.






Van achter het behang tot over je oren

Eerlijk en met en knipoog geschreven door moeders. Elke moeder kan wel wat tips gebruiken over opvoeding, ouderschap. Euro 17,50 Je shopt het boek hier.

.

Waarom ik van Mama hou


Een invulboek voor kids tussen de vier en tien jaar. Dit cadeau wil elke mama krijgen. 
Euro 6.99 Shop dit lieve boekje hier.



Mama is ook maar een mens

Ik schreef een blog  over dit super leuke boek. Elk onderwerp wordt besproken door middel van wat als je kind slecht eet? wat als...? Heerlijk boek!



How 2 Talk 2 Kids

Een boek van Adele Fabel en Elaine Mazlish vol praktische effectieve communicatievaardigheden oftewel hoe praat je met kinderen. Hoe stel je grenzen? Leer je kind verantwoordelijk nemen en daardoor komt hij of zij zelf met oplossingen. Heel interessant boek, gebaseerd op de theorie van bekende psycholoog dr. Haim Ginott. Euro 22,50 je koopt het boek hier.




Mama kwijt

Dit boek kocht ik voor Fenna haar tweede verjaardag en ondertussen heb ik het ontelbare keren voorgelezen. Het is één van de favorieten kinderboeken en ook de app is vaak bekeken. De kleine uil valt slapend uit zijn nest en is zijn mama kwijt....! Een super cadeau, hier shop je dit boek,




Een vraag per dag

Het boek vraagt je elke dag één vraag te beantwoorden voor 365 dagen. Het jaar daarna krijg je dezelfde vraag. Als je dit vijf jaar doet heb je een heel bijzonder dagboek. Euro 15,95 Shop het boek hier






Dit is het boek voor ouders met een leven

Het online platform Me-to-We bracht een boek uit. Hilarisch en op het randje. Alles over Me-to-We en het boek vind je in een eerder geschreven blog. Shop het boek hier, Euro 22,50




Het voorlees voor de allerliefste mama!

Leuk voor alle mama's en de kids. Gezellige verhaaltjes en versjes over mama's Euro 12.99
Shop dit voorleesboek hier.



Relax mama

101 tips om een relaxte moeder te zijn en te blijven. Verras je moeder met dit leuke boekje Relax mama. Euro 14,99 Shop het boekje hier.




Shopze mama's! ( of eigenlijk papa's ) 

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top