Traktatie tips bij afscheid


Wie jarig is trakteert! En vandaag is het Lina die haar vierde verjaardag op het kinderdagverblijf viert. Een verjaardagsfeestje dat tegelijk het afscheid is van een heerlijke speelplek. Vertrouwde gezichten maken plaats voor een nieuw avontuur: de basisschool. Met pijn in het hart trakteert Lina vandaag feestelijk en maakten we samen haar afscheidstraktatie, geïnspireerd door Sostrene Grene.
Zo vliegt Lina spreekwoordelijk naar de basisschool met deze lieve luchtballonnen.Een kartonnen bakje fungeert als mandje, de rietjes zijn de touwen en het ballonnetje en vlaggenlijntje maken de luchtballon af. We vulden de bakjes met een klein (afscheids) feestpakket: rozijntjes met ballerina topper, roltong, hippe ballon en stempel. Aan de rietjes knoopte ik een cadeaulabel. De luchtballonnen zijn super leuk om samen in elkaar te knutselen en de kids de bakjes te laten vullen.

Klik op de video van Sostrene Grene voor de volledige uitleg.Afscheidscadeau

Voor Lina haar vaste lieve leidster maakte we een (afscheids)feest/cadeau pakket in een cadeautas van de Hema, met chocolade, confetti mints, handcreme, lipbalsem, het notitieblok van Studio Schatkist met de toepasselijke tekst, bedankt voor de fanTAStische tijd en de kaart je bent mijn favoRIETJE. 


Studio Schatkist

Studio Schatkist is een nieuwe stationary shop waar je heel blij van wordt. Probeer hier maar eens rond te neuzen zonder een kaart of notitieblok te kopen. Een shop vol vrolijke kaarten en posters in lieve kleurtjes met grappige teksten. En ook nog eens voor leuke prijsjes. Ik shopte er ook de kaart 'T zit d'rop. Snel kijken in dit über schattige shopje want echte post is toch veel leuker. 


Mini Foto tompoucen

Voor de andere lieve leidsters bestelde ik deze mini's tompoucen die je eenvoudig via hema.nl kunt bestellen. Upload een foto en tekst en personaliseer je gebak. Feestelijk en uniek!


Inspiratie afscheidstraktaties

Pinterest is de plek voor inspiratie voor traktaties, ik spotte deze leukerds nog die perfect zijn voor een afscheid op het kinderdagverblijf, gastouder of peuterspeelzaal.Het is tijd om te gaan.....Ik pak mijn rugtas en zeg dag omdat ik naar de basisschool toe mag....


Op weg naar de basisschool.....


Foto: hippetraktaties.nl

Ik wil niet opscheppen maar ik ga naar de basisschool...

Tip: Hippe traktaties

Het afscheidsuiltje inclusief traan shopte ik bij het afscheid van Fenna online en dat maakte haar ingepakte afscheidstraktatie af. Ik shopte deze bij Hippe Traktaties waar je kant en klare traktaties kunt bestellen of kan kiezen uit een groot assortiment losse uitdeelkadootjes, zakjes, lintjes etc en maak zelf aan de slag gaat. 


Feestelijk afscheid nemen met deze luchtballonnen. Ook super leuk op een feest tafel op een verjaardagsfeest. Veel succes!


Liefs,


Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top