Klaar voor de basisschool


Maandagochtend, 08.15 Lina loopt vol trots met haar zwaar gevulde rugtas de deur uit. Ze gaat nu voor het eerst écht naar de basisschool. Een aantal weken terug begon ik al te kijken naar leuke rugtassen, een praktische lunchbox en drinkfles. Nu is het dan echt zover. Wat ik shopte voor onze vierjarige grote kleine meid?


Rugtas

Ik schreef eerder al alles over de zoektocht naar een leuke rugtas, je leest het hier terug. De zoet roze gekleurde rugtas met stralende zon was een schot in de roos voor onze little miss sunshine. In dezelfde collectie vind je een frisse blauwe rugtas met wolk of een stoere zwarte met een spookje. De collectie van a little lovely company shop je hier.


De lunchbox

Ik zocht een  lunchtrommel met meerdere vakken zodat je naast een boterham ook fruit, rauwkost of noten kunt meegeven. Makkelijk te openen voor kleine handjes en vaatwasbestendig. Ik vond de lunchbox bij bentofabriek.nl, dé webshop voor bento lunches, maakt gezond eten leuk.


Wat is Bento? 

Een gezonde maaltijd, mooi opgemaakt in en bentobox. Nu zie ik mezelf niet echt elke ochtend figuurtjes uit fruit en groente snijden maar de bento lunchbox is ideaal om een gevarieerde lunch mee te geven.

Het werd de roze Yumbox Panino, Bahamas Pink met 4 vakken ( 1 groot vak, twee kleinere vakken en een klein vakje voor sausjes.

Door de perfecte afsluiting is de box geheel lekvrij. De transparante tray is uitneembaar en kun je in de vaatwasser doen.

De Yumbox Classic heeft 6 vakken. Ideaal voor meerdere kleine gerechtjes. De Yumbox Panino vier vakken heeft meer ruimte voor een boterham.

Zijn er dan nog minpunten? De prijs misschien en ik vind het geen lichtgewicht zoals in de beschrijving maar wat een mooi handige box. Super blij mee.

Een duurzaam kwalitatief goede lunchbox waar ze heel lang plezier van gaat hebben.
Shop alle bentoboxen hier.


Drinkfles

Fenna heeft in bijna drie jaar een aantal drinkflessen gehad waar ik steeds tegen hetzelfde probleem aanliep. Het schoonmaken van de niet vaatwasbestendige drinkflessen is lastig. Na een tijdje gaat de fles ruiken en is niet meer schoon te maken. Ik koos nu voor de RVS drinkfles van Blafre die je in de vaatwasmachine kunt doen. De fles is verkrijgbaar in twee maten; 300 ml en 500 ml.
Ze kreeg de 300 ml drinkfles met tuit dop voor haar verjaardag. De dop past op de fles en is ideaal voor kleinere drinkers. Ook een fles die ze heel lang kan gebruiken.


Labels

Ik bestelde bij Goedgemerkt naamstickers voor Lina en Fenna. Met deze stickers kun je de lunchbox, drinkfles en snackbox gemakkelijk merken. Ook deze stickers en labels zijn vaatwasbestendig en gaan dus heel lang mee. Strijklabels, grote en kleine naamstickers, schoenstickers of een combivoordeel. Met Goedgemerkt merk je alles goed .

Mooie items waar ze heel veel en lang plezier van gaat hebben. 

Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top