De leukste rugtassen voor kids

Ahhh....na de mei vakantie gaat onze jongste naar de basisschool #stopdetijd. Ze heeft er heel veel zin in en kijkt haar ogen uit wanneer ze Fenna naar school brengt. Ik vang vaak gesprekjes op tussen die twee en hoor Fenna haar vertellen hoe het gaat en werkt op de basisschool. De komende maand gaat Lina eerst nog wennen en vieren we 4 mei haar vierde verjaardag. Nu nog op zoek naar een coole leuke rugtas. Dat wordt nog moeilijk kiezen want gaat ze voor iets vrolijks, stoers, liefs of toch een grappig dier. Ik ging op zoek naar de leukste rugtassen (boven de Euro 20,00) en zette ze voor je op een rij:

Stoer

Little Legends ♥ Unieke eigentijdse prints gecombineerd met stoere details voor je eigen little legend. Voor de meiden zwarte zwanen gecombineerd met zoet roze en voor de boys racoons met stoer groen gecombineerd. De unicorn rugtas is wat groter en dus perfect vanaf groep 3.
Een absolute must have voor stoere boys & girls! Go, go, go naar littlelegends.nl

Materiaal: Polyester
Afmeting: 21 x 30 x 9,5 / 38,5 x 28,5 x 14,5
Euro 29.95 / Euro 39.95
Bron foto's: little legends

Vrolijk 

Petit monkey ♥ Wauw! wat een vrolijkheid. Petit Monkey maakt het je moeilijk, want ga je nu voor de luchtballonen met wolkjes en regenbogen of de kleurrijke paraplutjes of toch de frisse vliegtuigen. De mooie illustraties en zachte kleuren typeren dit merk.
De rugtas heeft een 2- way rits waarmee je de rugtas aan beide kanten kunt openen en sluiten. Je shopt deze vrolijkerds bij psikhouvanjou.nl

Materiaal: 100% PES + PVC coating
Afmeting: 33 x 28 x 10
Euro 21.95
Bron foto's: psikhouvanjou.nl

Lief

Eef Lillemor ♥ Er is geen item dat ik niet zou willen aanschaffen van de Eef Lillemor collectie. Onze nachtlampjes collectie ( wolkje, ster en het peertje ) breidt zich langzaam uit en zijn echte lievelings hier in huis. Uit de rugtassen collectie met matching etuis en tablet sleeves van dit merk koos Fenna resoluut voor de roze gracious swan en pronkt de lieve roze rugtas nog altijd op haar rug.
De tas is gemaakt van gecoat katoen en dus afneembaar. Zo kun je de tas schoonmaken en houden en heb je er langer plezier van. De binnenkant heeft een extra versteviging waardoor de tas tegen een stootje kan.De tas is lekker groot en ideaal voor vanaf groep 3. Ga voor meer cuteness overload naar eeflillemor.nl.

Materiaal: Gecoate katoen (PU coated)
Afmeting: 19 x 26 x 12
Euro 36.95
Bron foto's: psikhouvanjou.nlHet merk A little lovely company mag zich onderhand A big lovely company noemen want de collectie breidt zich uit en zijn deze snoepjes pareltjes uit de zoetgekleurde collectie. Ik denk zomaar dat het zonnetje een kanshebber is.Materiaal: Acryl
Afmeting:  31 x 26  x 17
Euro 19.95
Shop ze bij kidswithflair.nl

Animal style

Skiphop ♥ is een lievelings merk. Fenna heeft het lieveheersbeestje en de vlinder gehad in groep 1 en 2. De rugtas is niet te groot en te klein en dus ideaal voor de eerste groepen. De unicorn is mijn lievelings maar heeft haar beste vriendinnetje en straks klasgenootje al.

Materiaal: stevig materiaal, gevoerd met nylon
Afneembaar en kan in de wasmachine
Afmeting: 29 x 25 x 10
Ga voor deze grappige dierentassen naar psikhouvanjou.nl
Bron foto's: psikhouvanjou.nl

Stylish

Het merk Zebra trends ♥ staat voor hippe en stijlvolle tassen. Voor de boys coole airplanes in mooi blauw en voor de girls, hip in stijl naar school met deze zacht roze tas of hip blauw .


Materiaal: Gecoate canvas
Afmetingen: 30  x 25 x 11
Euro 34.95
Shop de tassen van Zebra trends bij Kids with Flair
Bron foto's: Kidswithflair.nl

Nu nog kiezen? Welke is jullie favoriet?

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top