Lievelinks #6

De week waar de lente begon en de zomertijd inging. Altijd even wennen weer maar is het langer licht en is het hopelijk vanaf nu genieten van lekkere lentedagen. We kunnen in ieder geval beginnen met het sparen van de moestuintjes van Albert Heijn. En dat is de eerste lievelinks van deze week.

Moestuintjes

Bij Albert Heijn krijg je bij iedere Euro 15,00 een moestuinpotje en kun je weer voor een echte moestuin sparen. Nieuw dit jaar zijn de bloemen en is er een moestijn app. Op deze site vindt je heel veel tips en informatie. Ik hoop op een betere oogst dan vorig jaar.


Okido

Op 21 April barst het FEEST los, wat dit jaar het thema is van de Koningspelen. Het Koningsontbijt en de sportdag met als warming up het lied van Kinderen voor kinderen wordt dit jaar alweer voor de vijfde keer georganiseerd door de Johan Cruijf Foundation en de Krajicek Foundation. Fenna was erg benieuwd naar de nieuwe Hupsakee. De megahit van vorig jaar is moeilijk te overtreffen. Met Okido gaat het misschien wel lukken. Het nieuwe warming up lied Okido is ook weer lekker catchy, vrolijk en is het letterlijk swingen en zingen. En dan is het Okido!


Bingo!


In de categorie nieuw van psikhouvanjou.nl zag ik dit te gekke item voor op de kinderkamer. Een houten kauwgomballen automaat waar je bingo mee kan spelen. Het Japanse merk Kiko + Gatcha Gatcha heeft een toffe collectie houten speelgoed en is FSC gecertificeerd. Inclusief 50 bingoballen en bingokaarten in een katoenen zak. Euro 56,95


Budget tip

De Action is een winkel waar ik vaak knutselspul haal of van die random items als een naaisetje of bijvoorbeeld schoensmeer die ik laatst kocht voor 0,50 en echt echt goed was. Nu kocht ik deze week een notitieboekje. Ik hou van notitieboekjes. Ik heb er (te)veel maar gebruik ze ook bijna allemaal.
0,79 cent, echt waar!!


Het Magische verstoppertjesbos

Een vriendin had Het Magische Verstoppertjesbos  op het verjaardagslijstje van haar dochter staan en ik heb dit te gekke kijk en ontdek boek gelijk op het verlanglijstje van Lina gezet.

De illustraties in dit bijzondere kijkboek met drie echte toverlenzen lijken rustig en stil maar schijn bedriegt. Wanneer je door de gekleurde toverlenzen kijkt ontdek je allerlei geheimen. Planten en dieren komen tevoorschijn en zorgen de lenzen voor een verrassend effect. Vanaf vier jaar, Euro 17,95 

Stocard

Heeft u een voordeelpas? Mag ik uw klantenkaart? Er is bijna geen winkel die niet een bonuspaarpuntenkortingsysteem heeft. Ik doe er graag aan mee, waarom niet? Toen ik van de week m'n pasje niet bij me had werd ik in de Paagman gewezen op de app Stocard. Je portemonnee barst uit z'n voegen van al die pasjes. Herkenbaar?
Stocard is dan dé app voor jou. In deze gratis app kun je al je pasjes opslaan. Je investeert in wat tijd om alle passen er in te zetten en zo grijp je niet mis en profiteer je altijd van korting, bonus en spaar je punten. Je telefoon heb je bijna altijd bij je.  

Kek Mama

Ik heb oa een abonnement op Kek Mama en via facebook lees ik ook dagelijks de digitale stukjes. De boodschap van deze moeder ging het internet over en is voor alle moeders. Ook een video vol lifehacks die ouderschap echt makkelijker maken ging viral. Klik hier voor het artikel en bekijk de video. 

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top