Droomkoekjes
It's more than a cookie


Wat is instagram toch een geweldig medium. Ik spotte er een instagram account van Kim Klein Ikkink. Een echte creatieveling die het decoreren van koekjes en taarten tot een ware kunst heeft verheven. De naam, Droomkoekjes, doet de koekjes eer aan want ze zijn bijna te mooi om waar te zijn.

Ik reserveerde gelijk een datum begin mei voor Lina haar verjaardag. Lina haar verjaardagsfeest kreeg het thema : IJsjes! Van ijsjesslingers tot ijsjesballonnen tot een mini ijssalon. Het was dan ook niet moeilijk kiezen welke vorm of karakter de koekjes zouden krijgen. Ik bestelde 15 koekjes in pastelkleuren. De prijs hangt af van het design en de grootte en hebben een minimale afname.

De eettafel werd een mini ijssalon en daar stonden de mooie creaties van Kim bij, in afwachting van heel wat ohhhs en ahhhs want wat waren ze mooi en lekker. Bijna te mooi om op te eten. De kids keken hun ogen uit. Een mooie aanvulling op een sweet table.

De koekjes worden individueel zeer goed verpakt en geseald zodat ze heel aankomen en je de koekjes zo'n maximaal 3 maanden zou kunnen bewaren.

Tip: Super leuk voor een traktatie, babyshower of bruiloft.
Tip: Reserveer ver van tevoren een datum,  zodat je zeker bent van de koekjes op je feestje. Ze zijn enorm populair. Minimum levertijd is 10 werkdagen.Foto credits: droomkoekjes


Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top