Het spel voor een persoonlijk gesprek met je kind


Hi lieverd! Hoe was het op school? Leuk? Ja hoor. Wat heb je gedaan vandaag? Oh niets of ik weet het niet meer of ik ga spelen mam!

Persoonlijke gesprekjes met je kind zijn zo waardevol en fijn, maar feit blijft dat je kind daar soms helemaal geen zin in heeft. Vaak komt het er door de drukte van de dag ook niet van.

Elma van Vliet heeft daar een te gek spel voor bedacht. Vraag maar, een spel voor moeder (of vader) en kind voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Het spel bestaat uit 64 gesprekskaarten voor moeder (of vader) en kind. Om de beurt pak je een kaart en stel je de ander de vraag bv. : Wanneer moet jij om mij lachen? Welke drie dingen kun jij heel goed? Wat was het fijnste moment van vandaag?  Het persoonlijke gesprek ontstaat en zo pak je samen een momentje quality time. Ik voorzie zomaar wat mooie ontroerende momenten maar ook lekker lachen en kletsen.

Een super leuk spel voor onderweg in de auto of op vakantie. Papa's: bestel dit vragenspel hier vandaag en je hebt een te gek last minute moederdagcadeau. Mama's; sla alvast vader & kind in voor Vaderdag.

Het ultieme spel voor een persoonlijk gesprek met je kind.Elma van Vliet is ook de bedenkster van het mooie cadeauboek Mama vertel eens. Een boek die je aan je moeder geeft of als mama krijgt en die weer ingevuld terug krijgt of geeft vol herinneringen, persoonlijke vragen beantwoord en misschien wel foto's. Een bijzonder uniek en persoonlijk boek en vooral een super mooie blijvende herinnering.
Ook verkrijgbaar in Papa, Oma en Opa, Mam & Pap vertel eens.


Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top