Me-to-We voor ouders met een leven

Grappig, of eigenlijk hilarisch, herkenbaar, ontroerend en soms een beetje op het randje.

Me-to-We; hét online magazine voor ouders met een leven. Journalisten Barbara van Erp en Femke Sterken zijn de drijvende kracht ( samen met freelancers ) achter dit blog vol grappige stukjes, brieven en lijstjes; zoals 27 dingen die je denkt als je peuter een driftbui heeft of 31 waarheden over het moederschap die niemand je nog heeft verteld.

Het is verschrikkelijk geestig en cynisch maar vooral heel goed geschreven en daardoor echt letterlijk hardop lachen om herkenbare situaties. Het moederschap is het mooiste wat er is maar het is natuurlijk niet altijd cupcakes en regenbogen.

Me-to-We laat zien hoe het ouderschap vaak écht is en durft te schrijven over de frustraties en ellendige situaties. Me-to-We is met 350.000 unieke bezoekers per maand dan ook een echte hit. Een youtube kanaal en boek konden dan ook niet uitblijven. Het boek voor ouders met een leven stond met kerst dan ook op mijn wensenlijstje en is een super kado om te geven/krijgen.


Zoals ze zelf zeggen; gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op weinig slaap. Pas op! Kan humor bevatten.
Zo moet je de artikelen ook lezen met humor en sarcasme.

Onder de hashtag # ikzouhetnietwillenmissen is de instagram account van me-to-we ook leuk om te volgen met uitspraken van moeders: "wees lief voor iedereen die je tegenkomt? Je weet nooit wie er een discussie verloren heeft van een 3 jarige"

Het team van Me-to-We schrijft tegenwoordig niet alleen maar over kinderen en lanceerden december 2015 een online magazine voor je dagelijkse dosis psyche: Mynd.

Het duo heeft nog meer plannen voor de toekomst, voor nu zijn de links me-to-we.nl en mynd.nu zeker leuk om in je favorietenlijst te zetten.

Benieuwd wat jullie van Me-to-We vinden?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top