Webshop tip: A Lovely Box

A lovely box, ik spotte dit te gekke concept op instagram. Het is dé hippe variant van de traditionele kraammand waarbij de nieuwbakken mama elke dag een cadeautje open mag maken in haar kraamtijd. Eigenaresse Frederike Hoogendoorn - Sprong vond de 10 dagen kraammand die ze kreeg in haar kraamtijd zo leuk dat het idee voor een eigentijdse hippe kraambox was geboren.

A lovely box is een super origineel (kraam)cadeau waar je elke zwangere vriendin of kersverse mama blij mee maakt. Frederike maakt het je makkelijk en stelde drie verschillende cadeauboxen samen. Een 4, 5 of 7 daagse kraambox in verschillende maten vol mooie cadeautjes voor moeder en kind. Vanaf Euro 49.00 tot Euro 99.00.

Vind je het veel te leuk om zelf de box samen te stellen? Dan kan dat ook en kies je de mix and match box ( vanaf 3 cadeautjes/dagen). Aan alles is gedacht want je kunt de items ook los bestellen.

Frederike koos voor toffe merken en mooie items en zo kreeg de cadeaudoos met recht de naam lovely. Van bijtspeelgoed tot zachte knuffels en van lieve nachtlampjes tot houten puzzels.
A sneek peek van de lovelies:
Persoonlijk

Het absolute parade paardje van a lovely box en mijn persoonlijke favoriet zijn de hydrofiele doeken, die je kunt laten personaliseren met de naam van de kleine. Een mooie blijvende herinnering en super praktisch. Ook het armbandje met de naam maakt de cadeau box nog persoonlijker. Frederike pakt de cadeautjes feestelijk in en een mooie kaart maakt het af.

Tips & meer

-Tip: ook leuk om te geven op een babyshower
-Hoe leuk is de pomponslinger! Ook zelf samen te stellen.
-Ook toffe kids stuff shop je bij A lovely box.
-Kun je niet wachten, maak je toch alles in één keer open 
-Hét kraamcadeau om samen met vrienden, familie of collega's te geven

Wat een te gek concept! Een echt feestje om te geven en te krijgen....lovely!

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top