5 x vakantie doe tips


Met heerlijk twee weken vakantie  in het vooruitzicht kun je misschien wel wat leuke doe tips gebruiken.

De bioscoop

Het is vaste prik om in de vakantie naar de film te gaan. Bij wat minder weer is de bioscoop natuurlijk een perfecte activiteit. Ook deze vakantie draaien er leuke kinderfilms en kost een kinderticket bij Pathe Euro 5,00, toeslag 3D Euro 1,50.
Nu is de hit film van deze vakantie met stip: The Baby Boss. Het hilarische verhaal over de impact die de komst van een nieuw baby heeft op familie. De dominante baby in dit geval draagt een pak en praat met een volwassen stem.  Afgelopen zaterdag hebben wij deze familie film al gezien en zo hard gelachen en de mooie liefdevolle boodschap over het belang van familie raakte wat gevoelige snaren. Super aanrader! Bekijk de trailer hier:


Hutten bouwen

Er worden hier vaak hutten en tenten gebouwd. Alle dekentjes, kussens en stoelen worden gebruikt en met wat lampjes maken ze er een gezellige boel van. Wat extra fantasie nodig? Dan zijn de Fantasy Forts te gek. Een 34-delige set om de mooiste prinsessentoren, piratenfort of misschien wel tunnel te bouwen. De platen zetten de kids met klittenband aan elkaar.
Van 4 tot en met 12 jaar. Euro 34.95Met de Plug tent set en wat oude lakens of dekens bouw je overal een tent. Klemmen, haken, zuignappen, gripps en 1 bord 'Keep Out'. Euro 19,95

Knutselen

Voor alle crea bea's is knutselen altijd een super activiteit op een vrije middag of in de vakantie. Zo kun je bijvoorbeeld knutselspul bij de Action kopen maar eigenlijk hoef je de deur niet uit. Met bijvoorbeeld papieren bordjes maak de de leukste dieren en anders gekke creaties. Klik hier voor nog meer leuke ideetjes.


Bron: crafty morning

Slijm maken

Je leest het goed....slijm maken. Waarom? Geen idee, maar Fenna vraagt het ook weleens of ze slijm mag maken. Dat kun je wat ik begrijp op heel veel makkelijke en ingewikkelde manieren doen. Met lijm, water of wasmiddel, lenzenvloeistof etc. Kids vinden dit leuk.
Wanneer je toch slijm maakt dan is het magische slijm van Jill, bekend van Zapp, vol roze en glitters voor meisjes super tof. Klik hier voor de uitleg.
Kijk op de site van Jill voor nog meer leuke do-it-yourself ideetjes. Super leuk, girly en hip.

Make & Bake


Met de make en bake potten van de hema maak je deze vakantie de heerlijkste koekjes. De inhoud van de pot, wat boter en het eigeel van één ei en de kids kunnen zelf koekjes bakken. Confetti, stroopwafel of hartjes. Shop hier alle make & bake potten van de hema. Euro 4,50
Fijne vakantie!

Liefs, Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top