De tien leukste naamcadeau's


Deze leukerds zijn één van mijn lievelings kraamcadeautjes om te geven. In de tien leukste deze week naamcadeau's. Altijd uniek en origineel. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. 

Nova Dali armbandje

Hoe leuk om dit armbandje te geven aan bijvoorbeeld je beste vriendin die net mama is geworden; een armbandje met de naam van de kleine. Ik kocht deze twee armbandjes op de Swan market in Rotterdam bij Nova Dali. Ik heb ze daarna niet meer af gedaan.Ok...voor deze foto heeeel even. Shop de leukerds hier.

Koetje Hip

Ik schreef al eerder over Koetje Hip, een tegek shopje met unieke kinderkamer decoratie en ander hip spul. De zoetgekleurde ketting en armbandjes met naam zijn een super cadeau. Ook handig voor de vakantie als sos armbandje. Euro 8.95Wat een pech, mijn naam is weg

Met dit boek heb je zeker geen pech, hoewel de naam dat wel doet vermoeden. Het unieke kinderboek gebaseerd op de letters van een kindernaam is één van de best verkopende kinderboeken in Europa.
Vanaf Euro 26,99. T/m 8 jaar.
Naamposter

Een lieve naamposter van Eef Lillemor, één van mijn lievelingsmerken. De geboortedatum en naam maken het een lief mooi (kraam)cadeau.
Foto: Eef Lillemor

Naampuzzel

Een echte design puzzel. Mooi voor op de kinderkamer en vanaf drie jaar puzzelt de kleine zelf zijn of haar naam. Shop de naampuzzel hier.

Naamkussen

Voor te gekke naamcadeau's is de shop ikwiljekussen.nl perfect. Uniek en origineel. De kussens zijn echte eyecatchers op de kinderkamer. Bijna alles is mogelijk. Ga voor nog meer handgemaakte cadeau's naar de webshop.

Foto: ikwiljekussen.nl

Naambordje

Kijkmijne is  ook een online shop waar je super mooie items kan laten personaliseren. Kapstok, rompertjes, lunchbox, kinderschort en nog veel meer. Het paradepaardje is het kinderbordje die je kunt laten maken op basis van een geboortekaartje of leuke afbeelding met naam. 

Foto:kijkmijne.nl

Leesboekje

Je eigen leesboekje van je helden Jip en Janneke of Kikker en zelfs Woezel en Pip met foto en naam. Het is een top cadeau voor een verjaardag. Een bundel leuke verhalen vol cadeautjes, slingers en taart. Een feestelijk en persoonlijk cadeau. Je ontwerpt dit unieke leesboekje hier

Snijplank

Een mooi house warming cadeau, een houten snijplank met de familie naam er op. Een super leuk cadeau van hema voor maar Euro 15,00. Start hier met het ontwerpen.


Lunchbox & beker

Op de site van mymepal kun je zelf je eigen lunchbox en beker ontwerpen. Je kunt kiezen uit een standaard ontwerp of zelf een foto of tekening gebruiken. Super cool en handig! 

Foto: mymepal.com


Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top