Deze baby musthaves gebruik ik nog steeds


Er zijn van die items die je gebruikt in de baby tijd maar die je eigenlijk daarna ook nog volop kan gebruiken. Een super investering en dus een echt must have. Deze vijf items waren voor mij echte favorieten en nu nog steeds.


ADEN + ANAIS swaddle doeken 


Bij de geboorte van Fenna kregen we van mijn collega een doos van Aden + Anais met daarin drie hydrofiele doeken. Het merk kende ik toen nog niet en hydrofiele doeken had ik in veelvoud ingeslagen. Ik was snel om want deze heerlijke zijde zachte doeken zijn geweldig om de kleine lekker in te wikkelen. Deze swaddle doeken zijn gemaakt van bamboo en blijven zacht en worden zelfs zachter na elke wasbeurt. Ideaal voor over de wagen en ik gebruikte ze ook in de wagen als zomerdekentje. De super softe doeken zijn 120 x 120 en daardoor kun je ze heel lang gebruiken. Zelfs nu liggen ze nog in de la en neem ik ze me op vakantie als zomerdekentje en handdoek. Ik kreeg het 3 pack van Euro 48.95 maar ik heb ook vaak één doek gekocht en gegeven bij een geboorte. Een top kraamcadeau waar je elke kersverse mama blij mee maakt.Sneeuwbol van Djeco

Een nachtlampje of bijvoorbeeld deze sneeuwbol van Djeco zijn super kraamcadeau's en echte eyecatchers op de baby en kinderkamer. Een baby kan hier heel rustig van worden en een lampje helpt bij het inslapen. Deze sneeuwbol staat nog steeds te pronken op de kamertjes van de meisjes. Ik zie de sneeuwbol ook niet snel weggaan en hoop dat het een item wordt die mee verhuist...ooit. 
Euro 39.95
Sudocreme

Een crème die je voor het ouderschap niet in huis had,  op iedere uitzetlijst staat en daarna ook onmisbaar lijkt. Sudocreme, de hypo allergene crème die volgens het potje, beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid. Het is allemaal waar en nog steeds gebruik ik dit wondermiddeltje voor geïrriteerde huidjes en bijvoorbeeld uitslag. 


Tripp Trapp


De kinderstoel die met je kind meegroeit en wat mij betreft de meest praktische en stijlvolste kinderstoel die er is. Ik heb spijt dat we de stoel pas bij de geboorte van Lina kochten want ze zitten er nog steeds heerlijk in. De iconische kinderstoel geeft de kleine gelijk een plek aan tafel met de babyset. De kussenset geeft extra comfort en de in hoogte verstelbare zitplank en voetensteun zorgt voor langdurig gebruik. In heel veel kleuren te krijgen Tripp trapp stoel vanaf Euro 179.00


Babyfoon

Als nieuwbakken ouders is een babyfoon heel fijn. De zekerheid dat je alles hoort is ideaal en met een camera kun je de kleine in de gaten houden en kan het veel rust geven. Wij gebruikten de luvion van het weekend weer eens. Met een 250 m range in de tuin bij de buren gezellig! Euro 89.00


Beginfoto: unsplash.comLiefs,


Nuria ♥


2 opmerkingen

  1. Oh ja al die spullen gebruik ik ook nog steeds. Ook voor mijn zoon van 3 ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top