De Tien leukste Mamablogs


In een nieuwe serie De tien leukste...deze keer de leukste mamablogs. Gevestigde namen met ieder een eigen stijl, niche, doelgroep of persoonlijkheid.


Urban moms

Founding editor Esther Buitendijk is de urban mom achter dit lifestyle blog over het hippe leven in de stad met kids. Een blog vol 'feel good' fashion, toffe kids stuff en hippe uit tips mét kids. Urban style en volgens de laatste trends.

Me-to-we

Voor ouders met een leven. Deze tagline vind ik persoonlijk al grappig. Me-to-we is een blog/online magazine over het ouderschap maar dan over hoe het écht is. En zoals ze zelf zeggen: 'Met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op heel weinig slaap'. Pas op! Kan humor bevatten. Ik schreef al eerder over Me-to-we en heb persoonlijk een zwak voor dit eigenzinnige blog die vol staat met lijstjes en scherp geschreven stukken. Aanrader!

Mama to the max

Op het stijlvolle mooie blog Mama to the max deelt leading lady Marjon, mama van Maxime (4) en baby Lilou, samen met haar mamabloggersteam ervaringen, tips en ideeën over het moederschap. Een Mama to the max is tevreden, sprankelend en gedreven. Een mamablog vol positieve energie, persoonlijke (verschillende) mama ervaringen maar ook de laatste trends en musthaves. Mama to the max ademt Marjon's persoonlijke stijl ( in kleur, stijl en feel ). Life won't sparkle unless you do. Complimenten voor deze mama to the max.

Kellycaresse

Kelly is één van de grootste mamabloggers van Nederland. Deze jonge meisjesmama heeft een enorme following op haar blog en youtube kanaal. Een ideaal platform voor jonge mama's vol persoonlijke verhalen , ervaringen en tips.

Lady Lemonade

Dit inspiratieplatform van de ladies Annemieke & Cynthia is een tof mamablog vol kidsroom inspiratie, fashion, DIY, recepten, reistips en persoonlijke verhalen. Goed geschreven blogs van deze jongens en meisjesmama's met een persoonlijke touch. Een favoriet blog wat ik dagelijks lees.

De Huismuts

Een persoonlijke favoriet. De Huismuts is een bonte verzameling interesses van hippe mama Rachel Siwaletti. Deze first time mom deelt haar leven niet alleen op haar blog maar vlogt haar drukke daily life vanuit hartje Amsterdam met über lieve baby Pip en toekomstige man Willem. Het plannen van hun festival bruiloft in Frankrijk deze zomer en de dagelijkse mama dingen zijn heerlijk om te volgen. Het groeien van haar blog heeft alles te maken met de leuke persoonlijkheid die Rachel is. Een lievelings blog.

Fabmama

Is dé nieuwsblog voor alle mama's van Nederland. Via facebook zie ik dagelijks posts voorbij komen met het laatste baby nieuws maar ook hilarische onderzoeken of lijstjes. Non stop inspiratie en heerlijk dagelijks leesvoer voor de everyday mom.

Citymom

Citymom = Bettina Neseker, moeder van dochter Bobbi ('12) en zoon Fitz ('16). Haar blog is dé hotspot & lifestyle website voor moms in the CITY. Een lifestyle blog met alle kids en mom musthaves volgens de laatste trends maar ook voor verschillende city en shop guides is dit dé plek. Deze Citymom heeft zelfs haar eigen product lijn op de markt gebracht. Posters voor kleine Citykids. Super cool !

Oh yeah baby

Nieuwbakken mama's en papa's opgelet ! Oh yeah baby is hét kidslifestyleblog waar Claudia de origineelste en stoerste items voor baby's en kids verzamelt. Deze bloggende mama van zoon Otis schrijft de leukste stukjes over de chaotische wereld van jonge ouders. Deze duizendpoot  heeft daarnaast ook nog eens een modelabel opgericht. You and Mini, handmade voor moeder en kind.
Respect!

Kindermodeblog

Frederieke Wieberdink is dé kinderstyliste achter het succesvolle Kindermodeblog. Dé plek waar ze met haar team dagelijks Nederlandse moeders inspireert met alles op het gebied van kids fashion.
De nieuwste merken, kekke combinaties, de leukste fashion shops voor kids en trends. Mamaglossy en Sparkle26 zijn nog twee sites van deze ondernemende mama (van Doutzen en Oliver ) Voor fashion inspiratie is dit hét blog om te lezen en volgen. Ook leuke filmpjes en in de kast van...op haar youtube kanaal.

Benieuwd naar jullie favoriet?

Liefs,

Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top