Elvy's wereld: So Boho &
Jill's verjaardagscollectie


Fenna keek er al dagen naar uit en afgelopen zaterdag was het dan zover......
de meet & greet met Jill.

Dit creatieve multitalent, bekend van haar tv programma 'Jill' op Zapp, youtube filmpjes en auteur van oa. Tekenen met Jill en Het Grote Jill Doeboek lanceert deze maand een eigen Do-it-Yourself lijn en haar eerste jeugdroman; Elvy's wereld: So Boho.

Meet & Greet

Kinderboekenwinkel Villa Paagman in Den Haag stroomde zaterdagmiddag vol met mama's en hun dochters in afwachting van immens populaire Jill. De rij voor de meet en greet stond tot buiten toen Jill de winkel in stapte en vol enthousiasme de eerste fans verwelkomde. Fenna was nerveus en enthousiast tegelijk maar stapte vol trots met haar tekening op Jill af. 'Die vind ik te gek, dank je wel Fenna' zei Jill. Een smile van oor tot oor terwijl Jill haar meegebrachte boek voorzag van haar tekenkunsten. Ik hoorde Fenna denken; super cool!!!
Jill nam alle tijd voor iedereen en was overdonderd door de mooie knutsels en creaties die haar fans bij zich hadden. Wat is ze leuk, dacht ik. Fenna kon alleen maar glimlachen. Met heel wat foto's van Fenna & Jill op mijn telefoon bedankten we Jill en was het tijd voor de volgende.
Fenna was nog steeds stil maar oh zo blij met haar getekende boek.


Elvy's eigen wereld: So Boho

Alleskunner Jill Schirnhofer presenteert trots haar debuutroman Elvy's eigen wereld - So Boho deel 1, het begin van een nieuwe fictieserie voor meiden vanaf 10 jaar. Jill neemt de lezers mee in de wereld van Elvy. Een dromerig en creatief meisje dat in haar eigen wereldje leeft en door hippiezus Joy wordt uitgenodigd om de zomer op Ibiza door te brengen. Elvy is een tekentalent en dat komt goed van pas wanneer ze met haar buurmeisje Kate een kledinglabel begint. Een op en top boek vol girly stuff en natuurlijk de zwart-wit tekenkunsten van Jill.

Het zal me niets verbazen als deze nieuwe fictieserie dé hit wordt onder jonge tienermeisjes. Die middag vliegt Jill's eerste jeugdboek over de toonbank om vervolgens te worden voorzien van Jill's tekenkunsten. Nog dik drie jaar en dan kan Fenna aan de serie beginnen.Verjaardagscollectie

Naast de stapels boeken van Jill, pronkt ook de nieuwste Do-it-yourself verjaardagscollectie van Jill met kaarsjes, ballonnen (DIY), rietjes, bekers, slingers en nog veel meer leuks in de Paagman
Voor een creatief meiden feestje is de party lijn van Jill perfect en organiseer je met gemak een echt knutsel, do-it-yourself Jill Festijn. Maak je eigen uitnodiging, ontwerp je eigen glitterkroontje en kleur je eigen placemat. Shop de items hier online.
Glitterkroontjes, Euro 7.95 inclusief 6 setjes

Uitnodigingen, Euro 5,25 
inclusief 6 uitnodigingen en enveloppen
DIY met stickers en diamantjes

Placemats, A3 formaat, 10 stuks van 2 type ontwerpen
Euro 3.95

Foto credits: feestartikelen.nl

In een gesprekje met een duidelijke fan hoor ik Jill zeggen dat het niet gaat om de beste tekenaar of de ultieme knutselkoningin te worden maar wil ze graag met haar programma en boeken kids de trigger geven om te gaan tekenen of knutselen. Dat is hier gelukt Jill.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top