Tip: Webshop
Gras onder je voeten


In de categorie leuke webshops heb ik weer een pareltje ontdekt. 

Een one stop shop waar je shophart sneller van gaat kloppen en die je zonder twijfel aan je favorieten lijst kunt toevoegen. Sonja Bos maakte in 2012 haar droom waar en begon als nieuwbakken mama een webshop met de leukste kids stuff. Gras onder voeten groeide uit tot een complete shop met unieke en kleurrijke collecties van toffe merken. Sonja en haar man Freek, inmiddels ouders van drie, runnen nu samen de webshop met succes en halen de mooiste merken naar Nederland. 

Gras onder je voeten onderscheid zich door de verzameling unieke merken die mooi bij elkaar aansluiten én de zéér uitgebreide frisse collecties. Je kunt hier letterlijk alles shoppen en is het echt een walhalla voor alle mama's (to be). Van de baby uitzet tot complete styling van de babykamer en van het leukste speelgoed tot het mooiste kinderkamer spul en alles daar tussen in. 

Volg gras onder je voeten via instagram en facebook en blijf op de hoogte van al het leuks dat binnen komt.. Ik geef je alvast een sneak peek van mijn lievelings items die ik spotte onder de categorie Nieuw.

Placemats

De placemats van het Australische merk We Might Be Tiny zijn echte must haves voor kids aan de eetafel. Een gezellige beestenboel ipv knoeiboel aan tafel met de hippe anti slip placemats. 
Super praktisch want je kunt ze in de vaatwasser doen ( bovenste gedeelte)
Eur 21,95 Verwacht : Minty Cat (pre order )
Shop de bunny and beer placemats hier.


Badcapes

De lente collectie van het Zweedse merk Elodie details is uit. Happiness is born! Een tegekke stijlvolle collectie met bv deze badcape. De Sweet Honey Harry de leeuw. Voor echte eindbazen is de Indian chief badcape super stoer. Heerlijk zacht voor na het bad of zwemmen. De mooiste badcapes van Elodie details shop je hier.



Jellycat

Voor alle girls die gek zijn op zeemeerminnen is dit dé knuffel. Ga je voor Millie in het roze of Maddie in het mint? De magische mermaids van Jellycat zijn aan de onderkant gevuld met korreltjes en kunnen daardoor zitten. Je koopt ShellBelle Maddie of Millie hier Euro 29,50. 


Houten Mens erger je niet

Mens erger je niet. Dat gaat zeker lukken met het mooie houten spel van Kids Concept. Vanaf 3 jaar. Euro 21,50. 

Spaarpot

Een nieuw item in de collectie van a little lovely company is de spaarpot. Een eyecatcher voor in de kinderkamer. Een super leuk cadeau, maar ja...welke moet je nu kiezen? Euro 14,95.





Snurk 

Gras onder je voeten heeft veel nieuwe dekbed hoezen van de collectie Snurk in de shop. Voor echte schone slaapsters en stoere slaapkoppen zijn dit musthaves. Ik heb ze hier ook hoog op de wishlist staan. De ballerina of prinses? Of de spaanse danseres? Het wordt in ieder geval lekker snurken...
Euro 59.95




Sofa bank

Oh....wat een leukerd! Dit kinderbankje in zacht roze ( ook in grijs ) is perfect voor in de speelhoek of kinderkamer. Of lekker in de woonkamer chillen op een eigen bankje. Gras onder je voeten heeft het mooie Zweedse merk Kidsconcept uitgebreid in de collectie en tipt om het bankje te gebruiken voor een hele foto serie vanaf newborn tot aan bv. 8 jaar. Mooi om dan de tijdsloop te zien.
Sofa bankje Euro 325,00 Ook in fauteuil. 


Retro Rugzak 

Ik ken het mooie Noorse merk Blafre van de leuke drinkflessen en lunchboxen en ontdekte dat dit gave merk ook leuke peuter/kleuter rugtassen hebben. Een simpel ontwerp, beetje retro en in verschillende kleuren en in peuter en kleutermaat verkrijgbaar. Vanaf Euro 39,95



Mijn eerste 1000 woorden

Een leuk kijkwoordenboek voor de allerkleinsten. Met 26 thema's zoals school, spelen, aan tafel, sporten en circus en meer maak je kids altijd blij. Kijk en zoekboeken zijn hier een grote hit en blijven leuk want je ontdekt steeds weer wat nieuws. Perfect om de woordenschat te verbreden.
Euro 16,95 Mijn eerste 1000 woorden Vanaf 2 jaar.


I told you so....hier wil je vaker gaan shoppen ! 
De opmerkelijke naam Gras onder je voeten zal je niet snel vergeten. Dat is misschien ook wel de bedoeling. Het bijzondere geluksgevoel van gras onder je voeten is wat de eigenaren proberen over te dragen en dat is ze zeker gelukt.

Shopze.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top