Vaderdag cadeautips


"We hebben al wat geknutseld voor Vaderdag" hoor ik aan tafel. Het liefst vertellen ze wat en waar ze het gaan verstoppen. De knutselwerkjes voor Vaderdag zijn dus in aantocht. Stiekem het leukste om te krijgen. Samen een tof cadeau uitzoeken met de kids voor papa is ook een special momentje. Ik keek al even rond en geef je wat tips en inspiratie hoe je papa kunt verrassen:

Persoonlijk cadeau

Vraag maar is hét perfecte Vaderdagscadeau. Een spel voor vader & kind waar je door middel van gesprekskaarten in gesprek gaat met je kind. Je stelt elkaar om de beurt een vraag, Wat ging er goed vandaag? Waar heb je het hardst om gelachen? Het perfecte spel voor quality time tussen vader en kind. Een origineel cadeau en mijn persoonlijke lievelings. (klik hier voor eerdere blogpost over de Vraag maar serie ) 
Vraag maar, Elma van Vliet, bedenkster van de Vertel eens serie. Euro 15.00
Voor kids van 6 - 12 jaar.De nieuwbakken vader

Het perfecte boek voor elke kersverse vader is The Dad. Deze complete gids vol themaverhalen van de bevalling tot het moment dat ze de deur uitgaan. Persoonlijke interviews met bekende vaders, musthaves en stijltips voor vader en kind, praktische tips, opvoedproblemen en de mannelijke oplossingen.
The Dad, Jan Heemskerk, Janine Breukhoven - Kho, Marcel Langendijk, Selwyn Senatori
Tof koffietafelboek Euro 24.50Baby rompers biologisch katoen, Euro 5.00

De voetbal vader

Een cadeau voor een vader die van voetbal houdt is eigenlijk het makkelijkst. Er is van elke voetballer, trainer, analist of columnist wel een boek verschenen. Met de vakantie in het vooruitzicht ideaal om een boek te geven. Giphart en Kluun komen met het ultieme feelgoed boek vol voetbalgeschiedenis. Ze duiken in het verleden, het heden en geven hun kijk op de toekomst.
Het eeuwige gezeik, Kluun en Ronald Giphart Euro 19.99

In 23 hoofdstukken vol lijstjes, spannende vragen en tips om een betere voetballer willen worden.


Gadgets


Voor de papa's die van te gekke gadgets houden is vaderdag de perfecte gelegenheid om een toffe gadget te geven. Kijk voor stoere hippe gadgets op mannenkado.nl 
Virtual Reality bril, Bestel online bij Hema
voor Euro 9.00
Waterproof bluetooth speaker. Ideaal voor buitenhuis, onder de douche.
Euro 12.00


De liefde gaat door de maag

Vaderdag tompouce, Euro 1.25

Vaderdagtaart, Euro 8.50 voor 9 personen Keukenshort

Spoor je vader aan wat vaker te koken met dit customized short. Euro 9.00
Bij Hema in de winkel.

Cool shirt


 
Herent-shirt, Euro 8.50Genoeg leuks om die lieve, stoere en coole papa's te verrassen op Vaderdag.

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top