Handige en leuke websites voor mama's


Je bent net mama geworden! Zo bijzonder! Alles is nieuw en de wereld van mama te gek. Er valt heel veel te ontdekken. The world wide web is dan je beste vriendin. Alle informatie en inspiratie kun je er vinden. Zo zijn er leuke websites voor mama's die super praktisch zijn. Je moet ze alleen wel weten en ik deel de leukste vandaag.

Flavourites


Het walhalla van de allerleukste online shops. Dit is dé place to be voor onlineshoppers. Alleen de allerleukste webwinkels krijgen een plekje op deze verzamelsite van Flavourites. Hippe webwinkels met de leukste accessoires vol baby en kids stuff. Deze webwinkels in het echt bekijken kan één keer per jaar op Flavourites Live. Met vriendinnen is dit een jaarlijkse traditie en ik kijk er nu alweer naar uit.

Me-to-We

Een online magazine voor ouders met een leven. Hilarisch leuke website over ouderschap, maar dan hoe het écht is. Herkenbare situaties, ontroerende verhalen en super grappige artikelen. Ik schreef er al eerder over  Me-to-We. Klik hier voor de eerdere blogpost. Kidsproof

Dit is dé website voor gezinsuitjes en kinderactiviteiten waar je per plaats een overzicht krijgt van de uit agenda en ander leuks. Ideaal voor leuke weekenduitjes. Wij kijken regelmatig in het weekend of er nog iets leuks in de buurt te doen is.

Gezinnig

Een website die je gezinsleven versoepelt. Ik vind het zo goed gekozen naam voor een website waar ze praktische gezinsproducten verkopen en zelf produceren. Zo vind je hier ideale weekplanners, handige items in de categorie slapen, spelen en eten. Wij kochten het boek slaapklets hier. Een dag afsluiter met vragen en opdrachtjes. Super leuke items ! Ranja en rose

Dé site voor Haagse hotspots voor kids en ouders.  Door middel van het aantal glaasjes ranja en rose kun je zien hoe leuk de hotspot is voor kids en hun ouders. Ranja en Rose  geven ook de plus en de min punten. Een echt must visit voor Hagenaren. Perfecte inspiratie site voor leuke uitjes in Den Haag en omstreken.

Moodkids

Een compleet online magazine voor de leukste ouders. En dus vind je er alles: recepten, traktaties, webshops, de trends, diy en nog veel meer. Ik heb er ook leuke printables vandaan voor traktaties. Een super leuke site waar je heel veel inspiratie uithaalt.

Kidsfeestje


website vol traktatie,-cadeau ideeën en kinderfeestinspiratie. Shop voor de leukste feest items. Thema feestje? Van Smurfen tot Dora en Spiderman tot Frozen. Dit is een perfect begin van een te gek kinderfeestje of verjaardag.

Minime

The happy place for moms! Minime is er voor de eigentijdse mama en wil graag het leven leuker en makkelijker maken. Opvoedtips, kinderkamer inspiratie, must have speelgoed. Minime verrast je meerdere keren per dag met artikelen.

Ik ben mama

Een webwarenhuis voor de mama van nu. Dit is dé site waar je items kunt kopen vanaf de zwangerschap tot en met peuter. Een klein gepassioneerd team werkt aan ikbenmama.nl en staat voor passie en persoonlijke service. Een groot assortiment van unieke producten waar je blij van wordt als kersverse mama.Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top