Twee toffe mama magazines !


Wat betreft lezen verslind ik mamabladen. Inspirerend en ontspannend even een momentje voor jezelf, heerlijk! Naast een abonnement op Kek mama, koop ik ook weleens de Viva mama en Mama & family. Een paar jaar terug was de keuze uit de bladen groter want als mama van jonge kids ( onder de vier jaar ) zijn Ouders van nu en Wij jonge ouders perfect.
Het team van de Ouders van Nu heeft een opvolger: Naar school, voor ouders met kids op de basisschool. Een super leuk blad met interessante onderwerpen op het gebied van onderwijs, ouderschap, opgroeien, lekkere recepten, traktatietips, heel veel leuke kids stuff en fashion.

De tijden zijn veranderd. Zo doen de kleuters al een cito toets en is er veel gedigitaliseerd. Alles wat je moet weten over de basisschool vind je in deze special.

Bestel dit bijna 150 bladzijden dikke tijdschrift voor Euro 7,15 hier of neem een abonnement. en ontvang 5 nummers voor Euro 24.95 bijvoorbeeld. Super praktisch magazine met bijzondere verhalen over verschillende soorten onderwijs en dillema's waar je tegenaan loopt als ouders.

Kiind

Het eerlijke ouderschapsblad Kiind heb ik net ontdekt. Kiind informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen. Vooral de tagline Kiind, Huttenbouwen is ook opvoeden klonk interessant want zoals ze zelf zeggen Kiind is gek op spelen en gelooft dat een gezond leven blij maakt en blij zijn gezond is. 
Het hippe positieve blad komt vier keer per jaar met een tijdschrift en heeft naast een doeboek voor ouder ook z'n eigen festival. Hier vind je alle informatie over het thema festival van Kiind op 16 september 2017 in Amersfoort. Abonneer je hier op dit toffe tijdschrift of koop een los blad ( Euro 9.95 ) bij deze verkooppunten. Een super dik magazine. Hier ligt ie op de stapel vakantie leesvoer.Wat zijn jullie favoriete tijdschriften? En kende je Naar school en Kiind al?

Update: Het tijdschrift Naar school is inmiddels gestopt. De oude nummers van het tijdschrift kunnen wel online besteld worden.

Veel leesplezier,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top